Mara Bănică, însărcinată cu al doilea copil, nu iese de 4 luni din casă. S-a îngrășat mult, 80 de kilograme are acum

În vârstă de 45 de ani, Mara Băănică e însărcinată cu al doilea copil. Într-un interviu, fosta vedetă de la Antena 1 a dezvăluit cum se simte, cât s-a îngrășat, dar și cum va naște.

Pentru Fanatik, vedeta a precizat că acum petrece foarte mult timp în casă. De patru luni nu a mai ieșit, are mare grijă la sănătatea ei, mai ales că e însărcinată. „În viața mea se întâmplă că de patru luni nu ies din casă din cauza COVID, pentru că se îmbolnăvesc și vaccinații și chiar nu ies, în afara faptului că ies, doar dacă am nevoie de ceva de la cumpărături, iar singurele vizite sunt la doctor. Am terminat toate fimele de pe Netflix, citesc, acum am intrat în perioada aia de insomnii, de exemplu, de dimineață la ora 6, vorbeam cu mama despre pensii… Am ajuns la aproape 80 de kg, m-am îngrășat mult, m-am îngrășat cu totul și sunt foarte nerăbdătoare să nasc și să încep să dau jos, și sper să și reușesc. Nu se văd, că am pus peste tot, dar și ăsta e un motiv de supărare.', a declarat Mara Bănică.

mara banica s a casatorit religios 2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

„Eu m-am gândit la nume'

Însărcinată în luna a șaptea, Mara Bănică s-a gândit ce nume să-i pună fiice sale, însă soțul nu prea e de acord. În două lună vor deveni părinți.

„Eu m-am gândit la un nume, soțul meu nu e chiar atât de încântat de numele ales de mine. Ideea este că, atunci când eram însărcinată cu Dima, știam că este fată, și am știut că este fată până la șapte luni, și am rămas cu ideea asta, că, dacă vreodată am să am o fată, așa o să o cheme. Acum să vedem ce decide și el, pentru că e o decizie pe care o să o luăm împreună. El mi-a spus că atunci când se va naște și o va vedea, atunci va ști și ce nume i se potrivește. Numele ales de mine nu este un nume obișnuit, este tot un nume rusesc.' a mai spus Mara Bănică.

Voi naște prin cezariană, că am indicație, în primul rând e vârsta, în al doilea rând, eu am avut o fractură de șold, sunt destul de avariată. Am avut accidentul acela de mașină și pe burtă am șapte operații și nu aș risca. Mie mi se pare nașterea naturală o loterie, că nu știi dacă travaliul durează 40 de minute sau 16 ore și nu aș face asta. Am avut un vis, chiar săptămânile trecute, se făcea că mi se rupsese apa în casă și soțul meu era în Germania, mi s-a declanșat nașterea și am născut natural. A fost un coșmar.', a mai declarat Mara Bănică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete