Cine vor fi nașii prințului Louis? Uite de ce prințul Harry și Meghan Markle nu sunt pe lista opțiunilor

Botezul prințului Louis, cel de-al treilea copil al ducilor de Cambridge, este următorul eveniment important care va avea loc în familia regală britanică. Pentru că ziua creștinării celui mai mic membru al familiei regale se apropie, în presa internațională au apărut informații referitoare la cei care îi vor deveni nași de botez.

În timp ce o mulțime de persoane se așteptau ca prințul Harry și Meghan Markle să fie nașii prințului Louis, în realitate, ducii de Cambridge au alte opțiuni.

Cine vor fi nașii prințului Louis?

Un anunț oficial referitor la nașii prințului Louis nu a venit din partea familiei regale britanice, însă dacă tradiția va fi respectată, prințul William și Kate Middleton ar putea opta pentru mai multe perechi de nași. Prințul Harry și Meghan Markle nu vor putea să devină nașii prințului Louis pentru că ducii de Cambridge doresc să ofere acest statut unor persoane apropiate și care nu fac parte din familia regală. Cum ducii de Sussex îi vor fi mereu alături prințului Louis în calitate de unchi și mătușă, prințul William și Kate Middleton și-au îndreptat atenția către alte persoane apropiate.

Se pare că pe lista ducilor de Cambridge s-ar afla Tiggy Pettifer, fosta dădacă a prințului William și a prințului Harry, Miguel Head, secretarul personal al prinţului William, Laura Lopes, sora vitregă a prințului William, Rebecca Priestley, fosta secretară personală a lui Kate Middleton, potrivit people.com.

Botezul prințului Louis este programat pe 9 iulie, ceremonia religioasă având loc la capela regală de la palatul Saint James din Londra și fiind oficiată de Arhiepiscopul de Canterbury.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul William, Kate Middleton și prințul Louis.

Foto: hepta.ro

Citește și:

De ce poartă Meghan Markle pantofi mai mari cu un număr? Iată care este explicația specialiștilor

Brigitte Nielsen, din nou mamă la 54 de ani. Fostul fotomodel a născut o fetiță perfect sănătoasă

Bijuteria la care regina Elisabeta a II-a nu renunță niciodată. O poartă la fiecare eveniment

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete