Adela Popescu, din nou singură. Vedeta are nevoie urgentă de ajutor: „Ultimul prânz înainte de plecarea lui”

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi par a fi găsit echilibrul perfect dintre familie și carieră, reușind să își planifice fiecare dintre ei treburile în așa fel încât să-și ducă la bun sfârșit planurile profesionale. Cu toate acestea, vedeta de la Pro TV recunoaște că uneori are nevoie de mama sa.

Adela Popescu este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii săi momente din viața sa alături de Radu Vâlcan, de copii, dar și de familia din care provine. Recent, prezentatorul emisiunii „Insula iubirii' a plecat din nou în Thailanda pentru a începe filmările sezonului șapte. Înainte de a decola a luat prânzul cu soția sa care a făcut o mărturisire inedită. Aceasta a declarat pe Instagram că de data aceasta despărțirea a fost mult mai ușoară datorită faptului că programul ei este foarte încărcat și nici nu va simți când va trece o lună.

„Poza asta mi-a făcut-o Radu la ultimul prânz înainte de plecarea lui în Thailanda.
Sigur, știu, o lună trece repede. Am mai experimentat asta și ce e rău se uita, ce e bun, e bine primit. 🙂

Dacă până acum lăcrimam nițel după despărțirile de la aeroport, de data asta, m-am făcut că nu bag de seama golul din stomac și m-am concentrat pe lucruri concrete. Mai exact, programul copiilor, treburi administrative, chestii de ordine internă, etc.

Pentru că, real, cu trei copii acasă, cu programe diferite de dus-adus la școala/grădi, opționale, activități, cumpărături, lansări de piese, emisiuni, finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici', campanii, manichiuri, etc, chiar nu mai e timp de văicareli.
În consecință, doamna Doina, tu când ai de gand să vii la București? Nu te-ai saturat de vacanță? 😅'
, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Vedeta de la Pro TV a revenit pe scena muzicii românești cântând împreună cu Keo piesa „Fără tine'.

„Mi-am dorit să compun o romanță modernă. Vibe-ul romanțelor vechi reeditat într-un feeling nou e o combinație foarte interesantă', a spus Keo despre piesa „Fără Tine', potrivit Radio Zu.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete