Adela Popescu a fost luată prin surprindere de soțul ei: „A venit soțul să…”

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase și trainice cupluri din România. Ei au trei copii împreună și sunt alături unul de celălalt în orice situație. Recent, Radu Vâlcan a surprins-o pe Adela chiar la locul de muncă.

Adela Popescu este foarte activă pe rețelele de socializare. Ori de câte ori are ocazia împărtășește cu fanii săi momente din viața ei profesională și cea personală. Fie că este vorba despre copii, despre îngrijirea și creșterea lor, fie că este vorba despre căsnicia ei, frumoasa prezentatoare le-a oferit internauților sfaturi sau povețe în urma experiențelor lor.

În ceea ce îl privește pe Radu Vâlcan, Adela a mărturisit că nu este un romantic incurabil, însă gestul său făcut recent a topit-o. În urmă cu ceva timp, Adela a suferit un atac de panică în timp ce plecau într-o mică escapadă la Roma cu ocazia aniversării sale.

„Da, suntem acasă! Am plecat spre Roma, dar ne-am întors. Nu, nu am mai ajuns la Roma. Deși visam un proseco și fructe de mare în piazzeta de la Pantheon, mâncăm fructe de mare la noi în bucătărie. Nu e rău deloc. La o oră după decolare, din cauza unei urgențe medicale, a trebuit să ne întoarcem pe aeroport', le-a spus Adela fanilor.

Adela Popescu s-a reîntors pe platoul de filmare al emisiunii „Vorbește lumea' la scurt timp după ce a născut al treilea băiețel. Motiv pentru care sarcinile lor sunt foarte bine trasate pentru a reuși să facă față provocărilor familiei de cinci membri. Ei bine, Radu Vâlcan i-a făcut o surpriză soției sale și a așteptat-o la sediul locului de muncă pentru a merge împreună acasă.

„A venit soțul să mă ia fără să îmi spună. Mi se pare cel mai romantic normal gest pe care l-a făcut în ultimul timp', a spus actrița pe Instagram.

Radu Vâlcan o răsfață des pe soția sa, dar aceasta nu-l poate numi romantic. Potrivit spuselor sale, acesta nu este adeptul surprizelor și nici nu-și declară dragostea des, însă gesturile sale exprimă cel mai bine ceea ce simte.

„Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic. Sau, poate e. Sau, poate e timid și fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea știe ce să facă cu ele. Nu își amintește ziua nuntii.

Cadoul de ziua mea mi-l dă cu o săptămână înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare. Sunt șanse să uite și de flori. Nu îmi spune zilnic te iubesc', le-a mărturisit Adela internauților într-un videoclip pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete