„Supernanny” Irina Petrea, probleme de sănătate: „Sufăr de ceea ce suferă o mulțime de alte femei”

Irina Petrea a devenit cunoscută acum câțiva ani datorită emisiunii „Supernanny', difuzată la Prima TV. Aceasta ajuta părinții să înțeleagă mai bine nevoile copiilor lor, oferindu-le soluții blânde pentru a se putea conecta armonios cu micuții.

Irina Petrea a renunțat să mai apară în lumina reflectoarelor, însă nu a renunțat la conferințele pe teme de parenting pe care le ține în întreaga țară.

„Am copilărit la Piatra Neamţ, într-un oraş frumos, liniştit şi foarte sigur la vremea aceea. Aveam în jur de 20 de prieteni de joacă, dar când se adunau copii din tot cvartalul, eram cel puţin 50. Ne jucam între blocuri, pe un spaţiu verde larg, care iarna ne oferea şi un derdeluş de toată frumuseţea.

Am trecut pe acolo de curând şi m-a durut sufletul. O megaparcare luase în stăpânire mai bine de jumătate din spaţiul acela, o mulţime de copaci erau tăiaţi fără ca alţii să fi fost plantaţi în loc şi nu se auzea nici urmă de larmă de copii. Probabil erau toţi în case,la computer…

Eu am crescut cu cheia la gât, fără niciun fel de gadget, cu vreo două păpuşi, o pereche de patine, o minge, rachete de tenis şi pietricele numai bune pentru şotron, dar am avut o copilărie de nenumărate ori mai frumoasă şi sănătoasă decât a multora dintre copiii de azi. Pur şi simplu, cred că, în ciuda progresului, copilăria a devenit mai săracă şi mai tristă, mai organizată, mai structurată şi mai limitată. Şi mai obeză', a declarat Irina Petrea, potrivit redacția.ro.

Se spune că traumele unor adulți provin din copilărie, însă cea mai iubită dădacă din țară a mărturisit că a avut o relație foarte bună cu mama sa. Mai mult decât atât, multe lucruri pe care le știe acum le-a învățat de la aceasta.

„Mereu am avut o relaţie specială cu mama: caldă, deschisă, onestă. Mă bazez pe ea şi ea se bazează pe mine. Opiniile ei mi-au fost mereu un ghid preţios. Ea m-a învăţat să lupt pentru ideile mele şi să mi le susţin cu argumente solide', a mai spus fosta „Supernanny'.

Irina Petrea1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Irina Petrea nu are copii

Irina Petrea are o vastă experiență în educația copiilor, însă nu a avut ocazia să pună în practică cu propriul copil. Din nefericire, suferă de o problemă destul de comună în rândul femeilor, fapt ce o împiedică să rămână însărcinată.

„M-am obișnuit cu asta, am trecut peste! Pur și simplu sufăr de ceea ce suferă o mulțime de alte femei, de infertilitate primară, doar că nu am știut. Când am văzut că nu rămân gravidă, m-am întrebat oare de ce? Apoi făcând tot felul de analize am constatat că sufăr de acest lucru și nu se poate face nimic.

M-am gândit să adopt un copil, dar pentru asta trebuie să fii ambii parteneri de acord…, iar acest subiect a rămas suspendat deocamdată. Nu am putut să ne punem de accord cu privire la acest subiect și am lăsat-o așa, pentru că e mai bine să rămân echilibrată decât să mă tulbur cu o grămadă de lucruri pe care nu le pot rezolva. Nu am făcut nicio dramă din asta, mi-a fost greu, dar am trecut peste, până la urmă trebuie să accepți ceea ce nu poți să schimbi', a mărturisit Irina Petrea, potrivit sursei mai sus menționate.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete