Adela Parvu a ales cariera de blogger

Experienta ei de jurnalista in arte şi amenajari a ajutat-o sa inteleaga un lucru: avem artisti, exista industria care are nevoie de creatia lor, dar stam prost la capitolul conexiuni.

Fiecare lucreaza in legea lui si nu se intalnesc oameni care ar avea numai de castigat daca ar lucra impreuna.

„Nu e nevoie de mari strategii politice; trebuie ca mai multi oameni sa contribuie la actiune si sa construiasca impreuna legaturile care lipsesc.“

Ce gasesti in magazine si cum poti folosi ceea ce gasesti, cum poti rezolva unele probleme de amenajare, la ce sunt bune unele materiale despre care unii intreaba, iar altii inca n-au auzit, designeri, artisti si creatia lor – toate reunite sub deviza: „Idei de la mansarda.

Articole despre oameni, locuri, idei care-ti fac casa si viata mai frumoase.“

Un lucru la care nu se gandise atunci cand a facut primele postari (nu mai departe de decembrie trecut), a fost feedbackul imediat – ceva ce presa scrisa nu ofera. „Reintalnesti oameni pe care i-ai cunoscut candva si nu credeai ca-si mai amintesc de tine.

Oameni pe care i-ai ajutat vreodata si iti multumesc acum, cand, in sfarsit, intra in legatura directa cu tine.“

La varsta lui atat de frageda, blogul Adelei este de-a dreptul stufos, in cel mai bun sens al cuvantului. Surprinzator de mult material in atat de putin timp. „Sunt foarte muncitoare“, ma lamureste ea.

„Seara, ma documentez in paralel pentru mai multe materiale: schimb mailuri, verific preturi, vizitez magazine. Dimineata, ma trezesc la 5-6 si scriu materialele pentru care m-am documentat. Si nu ma limitez doar la a prezenta magazine, produse, materiale, artisti.

Dau si idei de mici afaceri, de moduri in care poţi mesteri ceva in familie, ca apoi, daca-ti place, sa dezvolti afacerea.“

„AM ORGANIZAT GALA ARTE ŞI DESIGN TEXTIL“

Coordonand echipa de la moodboards.ro, Adela a reusit, in numai trei saptamani, sa gaseasca sponsori si sa organizeze prima editie a Galei Arte şi Design Textil.

Astfel, pe 6 decembrie, au fost premiati cei care pregatesc si se pregatesc in Universitatea Nationala de Arte. „Pentru ca am vrut sa tragem un semnal de alarma acelor producatori de textile din tara care continua sa copieze modele de textile din strainatate, in loc sa angajeze tineri si maestri de la UNArte specializati in arta si design textil.“

Text: Mihaela Serea

Foto: Armand Ionescu

Vezi si Alexandra Paven este consilier-parfumier
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Cariera