Unde s-a angajat Andreea Berecleanu după ce a demisionat de la Antena 1?

Unde s-a angajat Andreea Berecleanu după ce a demisionat de la Antena 1?

La începutul acestui an, Andreea Berecleanu anunța că demisionează de la Antena 1, acolo unde timp de 17 ani a fost prezentator al principalului jurnal de știri.

„Dacă privesc înainte, am alegeri și planuri mai interesante decât politica editorială a unui grup dintr-o stație tv. Și când voi ieși mâine dimineață pe stradă, știu că pot privi pe oricine în ochi. Mi-am croit atât de corect și curat drumul acesta profesional din ultimii 30 de ani, încât am încotro. Acest „încotro' este generic. Dar e cel mai important', declara Andreea Berecleanu pentru Elle România.

După câteva săptămâni de pauză, jurnalista a anunțat care îi sunt planurile din punctul de vedere al locului de muncă.

'Începând de mâine, aveți posibilitatea să scrieți pe adresă office@esteticapremium.ro orice întrebare legată de medicină și chirurgie estetică. Eu, în calitate de jurnalist, voi intermedia legătură între voi și dr Constantin Stan. Timpul ne va permite să facem aceste filmulețe educaționale. Atât clinicile din București, cât și Spitalul din Bacău au fost închise începând din această dimineață, din respect pentru pacienți și pentru medici. Să fim sănătoși! 🙏🏻 Urmăriți conturile de SM @dr.stanconstantin dar și platformă @esteticapremium.ro 💙', a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.

Andreea Berecleanu are 44 de ani și doi copii, Eva și Petru, al căror tată este fostul ei soț, Andrei Zaharescu. Acum, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete