Actrița Hilary Duff a fost cerută în căsătorie. Cum a făcut anunțul

Actrița Hilary Duff a fost cerută în căsătorie. Partenerul de viaţă al actriţei americane, Matthew Koma, are 32 de ani, este cântăreţ, compozitor şi DJ american. Cei doi au o fetiţă, Banks Violet Blair, născută pe 25 octombrie 2018.

Hilary Duff mai are un fiu, Luca Cruz, în vârstă de şase ani, care provine din relaţia ei cu jucătorul de hochei Mike Comrie, cu care a fost căsătorită în perioada 2010 – 2016.

Hilary Duff a devenit celebră încă din adolescenţă, după ce a apărut într-un serial TV produs de Disney, intitulat “Lizzie McGuire”, difuzat între anii 2001 şi 2004, dar şi într-un lungmetraj inspirat din această producţie de televiziune. În anii care au urmat, Hilary Duff s-a remarcat în filme precum “Agent Cody Banks”, “A Cinderella Story” şi “Cheaper By The Dozen” şi în serialul TV “Younger”.

Vedeta a avut succes şi în muzică, remarcându-se în calitate de cântăreaţă şi compozitoare. Discurile sale s-au vândut în aproximativ 15 milioane de copii pe plan mondial.

Anul trecut, după nașterea fiicei sale, Hilary Duff și-a băut placenta

După nașterea lui Banks Violet Blair, actrița a făcut un gest dezgustător:  a băut un smoothie din propria placentă! „A fost cel mai încântător smoothie pe care l-am băut vreodată. Nu am băut un smoothie atât de bun de când aveam zece ani. A fost plin de calorii, cu fructe și suc, a fost delicios“, declara actrița la acea vreme.

Hilary a explicat că teoriile care pretind că mâncatul/băutul placentei previne depresiile post-partum și oprește sângerarea după naștere au fost de ajuns pentru a o convinge să încerce.

Citeste si

Actorul Kirk Douglas și soția lui, Anne Buydens, 64 de ani de căsătorie. Care sunt secretele longevității cuplului hollywoodian

Prințul Charles a cerut în căsătorie de două ori aceeași femeie înainte de nunta cu prințesa Diana. Ce răspuns a primit?

Sursa foto: instagram, hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete