Actrița de telenovele Anahí este însărcinată cu cel de-al doilea copil

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Actrița și cântăreața de origine mexicană Anahí (36 de ani) este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Actrița a făcut anunțul despre cea de-a doua sarcină în revista Quien. De curând, așadar, Anahí a susținut o ședință foto pentru coperta publicației anterior menționate.

În imaginea de pe coperta revistei, Anahí este fotografiată ușor din lateral, purtând o rochie albă fără mâneci și atingându-și burtica în partea superioară.

Anahí a devenit cunoscută datorită mai multor producții TV de succes. Grație carierei muzicale și activității în fața camerelor de filmat, actrița a rămas una dintre celebritățile recunoscute și apreciate la nivel mondial.

Rolul care i-a adus celebritatea a fost cel al Miei Collucci, din telenovela de mare succes Rebelde.

Actrița de telenovele Anahí este însărcinată cu cel de-al doilea copil

„Așteptam cu nerăbdare să împărtășesc această frumoasă veste! Mulțumiri revistei Quien pentru această amintire care va rămâne pentru totdeauna în viața noastră”, a scris Anahí, pe contul personal de Instagram.

Pe 25 aprilie 2015, actrița s-a căsătorit cu Manuel Velasco Coello (38 de ani), guvernator al statului Chiapas din Mexic.

Cuplul mai are împreună un fiu, Manuel, născut în luna septembrie a anului 2016. La fel a procedat și în momentul dezvăluirii primei sarcini, realizând o ședință foto pentru coperta revistei Caras.

„#DumnezeuEsteBun – Cu multă bucurie vă împărtășim această frumoasă veste. Darul meu de la Dumnezeu”, a scris artista în descrierea imaginii publicate la momentul respectiv.

Manuel va deveni, așadar, cât de curând un frățior mai mare. Felicitări cuplului!

Foto: Instagram

Citește și:

Cum arată noua iubită a lui John Cena, unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood?

Cum arată Laura Cosoi fără machiaj? Uite ce face pentru a întârzia apariția primelor semne ale îmbătrânirii: Am început cura de…

Ți-o mai amintești pe Andreea Liptak, prezentatoarea știrilor Pro TV? Ce mari au crescut și ce frumoase sunt fiicele fostei știriste!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete