Actrița Crina Semciuc a născut! Prima imagine cu bebelușul

Crina Semciuc (33 de ani) a născut. Actrița anunța, la începutul anului acesta, că este însărcinată pentru a doua oară!

Actrița Crina Semciuc a născut! Prima imagine cu bebelușul

Din ultimele două imagini publicate în mediul online, Crina pare să fi devenit mama unei fiice.

Penultima fotografie publicată îl surprinde pe fiul ei stând pe canapea. Peste chipul micuțului, Crina a pus un sticker cu textul „King (Rege)”.

Ultima imagine publicată, cea cu bebelușul nou-născut, are de asemenea un sticker peste chipul micuței, sticker cu textul „Queen (Regină)”.

Crina Semciuc: „A venit primăvara, suntem 4!”

În descrierea celei de-a doua imagini, actrița a scris: „A venit primăvara, suntem 4!”. În urmă cu patru ani, în luna decembrie, Crina anunța zâmbitoare că va deveni pentru prima oară mamă.

Actrița și-a făcut cea de-a doua sarcină publică în mediul online tot într-o lună de decembrie, în a doua zi de Crăciun a anului trecut, publicând o fotografie cu ea și cu fiul ei, lângă bradul de Crăciun.

Ceva mai recent, pe data de 2 ianuarie, pe contul personal de Instagram, Crina a mai publicat o fotografie alături de descrierea: „Cam așa m-a prins 2020”.

În imagine, actrița poartă o rochie neagră și un sacou roz, atingându-și burtica și pozând în fața unei statui ce pare a întruchipa o femeie de asemenea însărcinată.

Nu a durat mult până ca secțiunea de comentarii să fie inundată cu mesaje de felicitări. Fotografia a strâns până acum peste 800 de aprecieri.

„Wowowow, felicitări!”, a scris modelul internațional Catrinel Marlon. „Feliciiiitări!!! La mulți ani și să ai un an extraordinar! Sarcină ușoară!”, a mai scris o urmăritoare.

Crina Semciuc este căsătorită cu Radu Stancu

În anul 2015, Crina Semciuc s-a căsătorit cu partenerul ei, Radu Stancu. Ceremonia a fost una restrânsă, la ea luând parte doar familia și câțiva prieteni apropiaţi.

Foto: Instagram

Citește și:

George Burcea, primele declarații după separarea de Andreea Bălan: „Am decis să pun capăt relației cu Andreea”

Elena Lasconi pleacă din Pro TV după 25 de ani de carieră în trust. Jurnalista vrea să intre în politică

Actrița Irina Rădulescu, fiica regretatului Dem Rădulescu, a dezvăluit care este talismanul ei norocos: „Am fost fata lui tata, da. Am avut o relație specială”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete