Actrița Irina Rădulescu, fiica regretatului Dem Rădulescu, a dezvăluit care este talismanul ei norocos: „Am fost fata lui tata, da. Am avut o relație specială”

Irina RădulescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Dem Rădulescu s-a stins din viață în urmă cu aproape 20 de ani, în luna septembrie a anului 2000.

Fiica acestuia cu actrița Adriana Șchiopu (68 de ani), Irina Rădulescu (36 de ani), le calcă pe urme celebrilor ei părinți, fiind în prezent actriță a Teatrului Mic.

Irina a crescut pe platourile de filmare. Primul rol l-a interpretat la vârsta de doar 6 ani. Pe când era încă studentă la Actorie, Cătălina Buzoianu a ales-o să joace în spectacolul Furtuna, astfel ajungând membră a echipei Teatrului Mic.

Debutul într-un lungmetraj l-a făcut abia anul acesta, în pelicula Urma, a cărei protagonistă este.

Actrița Irina Rădulescu, fiica regretatului Dem Rădulescu, a dezvăluit care este talismanul ei norocos: „Am fost fata lui tata, da. Am avut o relație specială”

Invitată la Interviurile Libertatea, Irina a mărturisit care este talismanul ei norocos. „Am o cruce adusă de tata din Israel și are valoare sentimentală.

E talismanul meu. Se află în trusa mea de machiaj de la teatru. Am fost fata lui tata, da. Am avut o relație specială.

Despre băieți nu am apucat să vorbim, dar cu puțin înainte să moară apucasem să-i spun mamei că mi-ar plăcea să fiu actriță.

Dar a fost ceva așa în treacăt, o vorbă aruncată. Mama, pesemne că i-a povestit, și atunci el a simțit nevoia să-mi zică, să avem o discuție mai serioasă.

Știu că el a vorbit foarte mult și eu eram puțin mirată pentru că oricum mai era foarte multă vreme până când să dau eu examen la teatru.

Dar el a simțit nevoia să spună ce avea de spus atunci și ideea generală era ca întotdeauna să caut simplitatea și adevărul.

El era flamboaiant și avea un umor desăvârșit, dar în sinea lui era simplu și adevărat. În tot ce făcea”, a declarat Irina, la Interviurile Libertatea.

„De la tata am învățat să mă bucur de tot și de toate”

„De la tata am învățat să mă bucur de tot și de toate. Și de la mama la fel. Sunt oameni care m-au bucurat.

E ușor să-ți amărăști sufletul, dar e bine să-ți cultivi această capacitate de a te bucura de lucrurile mici”, spunea Irina, în urmă cu mai mult timp, într-un interviu acordat publicației Recorder, citează VIVA!.

Foto: Facebook

Citește și:

Și-a operat Lavinia Pîrva sânii? Cum arată bustul artistei în ultimele fotografii publicate în mediul online?

Cum își condimentează Alina Pușcaș și soțul ei viața de cuplu după 5 ani de relație și 3 copii?

Kate Middleton i-a adus din nou un omagiu reginei Elisabeta a II-a. Ce detaliu a făcut diferența?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete