Actrița Anne Hathaway a vorbit despre problemele sale de fertilitate

Anne Hathaway și Adam Shulman

Anne Hathaway a vorbit cu Daily Mail despre dificultățile întâmpinate în conceperea fiului ei, dar și a celei de-a doua sarcini, pe care a făcut-o publică la sfârșitul lunii iulie.

Actrița în vârstă de 36 de ani este însărcinată cu al doilea copil cu soțul ei Adam Shulman.

Vedeta a publicat o imagine alb-negru în descrierea căreia a scris: „Nu este un costum. #2

Lăsând gluma la o parte, aș vrea ca toate persoanele care se luptă cu infertilitatea să știe că niciuna dintre sarcinile mele nu a fost rezultatul unei traiectorii drepte. Vă iubesc.”

Actrița Anne Hathaway a vorbit despre problemele sale de fertilitate

Vorbind cu Mail Online, Hathaway a dezvăluit: „De fiecare dată când încercam să rămân însărcinată și nu se întâmpla, altcineva rămânea.

Știam, desigur, că nu se întâmpla pentru ca eu să fiu chinuită, dar, sincer, așa se simțea. Mult mai chinuitor era sentimentul de rușine.

Nimeni nu vorbea despre asta. Este un subiect despre care rareori se discută și care, din punctul meu de vedere, ar trebui abordat mai des.

În momentul în care am publicat acel mesaj, mă gândeam la acea urmăritoare care își dorește, dar care nu rămâne însărcinată.

Am vrut să o ajut. Știam că îmi va vedea mesajul și, deși înțeleg că s-a bucurat pentru mine, știu și că, într-un fel, anunțul a rănit-o.

Ce încerc să spun este că nu a fost nici pentru mine așa ușor cum ar părea. Uneori cred că Instagramul face viața de zi cu zi să pară așa relaxată.

Totuși, aici nu vezi întreaga poveste a cuiva. Părțile triste pe care evităm să le publicăm online le fac pe femeile care trec printr-o perioadă dificilă să se întrebe ce este în neregulă cu ele. Vreau să fiu mai sensibilă în privința asta.”

Anne și soțul ei, Adam Shulman, care s-au căsătorit în luna septembrie a anului 2012, mai au un fiu împreună, Jonathan Rosebanks, născut în martie 2016.

Foto: Hepta.ro

Citește și: 

Ce mesaj i-au transmis Kate Middleton și prințul William ducesei de Sussex de ziua ei? Gestul celor doi a fost lăudat de toată lumea!

De ce Prințul Harry și Meghan Markle nu mai urmăresc pe nimeni pe contul lor de Instagram! Motivul este unul surprinzător

Antonia, fericită alături de cei trei copii ai ei, Maya, Dominic și Akim! Cum au fost surprinși cei trei?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro