Actrița Anne Hathaway a împlinit 37 de ani! Imagini de colecție cu actrița!

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

 

Actrița Anne Jacqueline Hathaway s-a născut pe 12 noiembrie 1982 și a debutat pe scena teatrului. Este fiica avocatului Gerald Thomas Hathaway și a fostei actrițe Kate McCaule.

În anul 1999, la doar 7 ani, Anne joacă în serialul Get Real. Rolul care a consacrat-o a fost cel al Miei Thermopolis din pelicula The Princess Diaries, lansată în anul 2001.

Actrița Anne Hathaway a împlinit 37 de ani! Imagini de colecție cu actrița!

Potrivit revistei People, Anne Hathaway a avut cea mai spectaculoasă ascensiune în cinematografie în anul 2001, iar, în anul 2006, a apărut pe lista celor mai frumoase 50 femei din lume.

Printre filmele de mare succes în care a jucat se numără producțiile: The Devil Wears Prada (2006); Becoming Jane (2007); Bride Wars (2009); Alice in Wonderland (2010);  Love & Other Drugs (2010), The Dark Knight Rises (2010), dar și multe altele.

În anul 2013, Anne a reușit performanța de a câștiga Globul de Aur, Bafta și Oscarul pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar, pentru rolul Fantime din filmul Mizerabilii.

Este însărcinată cu al doilea copil

Anne Hathaway a vorbit cu Daily Mail despre dificultățile întâmpinate în conceperea fiului ei, Jonathan Rosebanks, născut în martie 2016, dar și despre problemele întâmpinate în așteptarea celei de-a doua sarcini, pe care a făcut-o publică la sfârșitul lunii iulie.

Actrița în vârstă de 37 de ani este însărcinată cu al doilea copil al ei și al soțul ei Adam Shulman.

Vedeta a publicat o imagine alb-negru în descrierea căreia a scris: „Nu este un costum. #2

Lăsând gluma la o parte, aș vrea ca toate persoanele care se luptă cu infertilitatea să știe că niciuna dintre sarcinile mele nu a fost rezultatul unei traiectorii drepte. Vă iubesc.”

Vorbind cu Mail Online, Hathaway a dezvăluit: „De fiecare dată când încercam să rămân însărcinată și nu se întâmpla, altcineva rămânea.

Știam, desigur, că nu se întâmpla pentru ca eu să fiu chinuită, dar, sincer, așa se simțea. Mult mai chinuitor era sentimentul de rușine.

Nimeni nu vorbea despre asta. Este un subiect despre care rareori se discută și care, din punctul meu de vedere, ar trebui abordat mai des.

În momentul în care am publicat acel mesaj, mă gândeam la acea urmăritoare care își dorește, dar care nu rămâne însărcinată.

Am vrut să o ajut. Știam că îmi va vedea mesajul și, deși înțeleg că s-a bucurat pentru mine, știu și că, într-un fel, anunțul a rănit-o”.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Actrița Anne Hathaway a vorbit despre problemele sale de fertilitate. Mesajul publicat de vedetă în mediul online

Meghan Markle, din nou criticată de public. Haina pe care a purtat-o a stârnit indignarea britanicilor!

Actorul John Travolta a publicat o fotografie rară cu fiul lui Benjamin! Ce mare a crescut și ce mult îi seamănă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete