Actorul Jeff Bridges a anunțat luni că suferă de limfom

Actorul Jeff Bridges a anunțat luni că suferă de limfom

Jeffrey Leon Bridges s-a născut pe 4 decembrie 1949 în Los Angeles, California și este fiul actorilor Lloyd Bridges și Dorothy Dean Bridges. A crescut în mijlocul scenei de la Hollywood, împreună cu fratele său mai mare Beau Bridges.

Când era adolescent, părinții săi au fost obligați să intervină când problemele cu drogurile și marijuana au scăpat de sub control.

Luni seară, faimosul actor din „The Big Lebowski', în vârstă de 70 de ani a anunțat pe contul său de Twitter că suferă de limfom, scrie The Guardian.

„Am fost diagnosticat cu limfom. Deși este o boală gravă, mă simt fericit că am o echipă excelentă de medici și prognosticul este bun', a continuat Bridges. „Încep tratamentul și vă voi ține la curent cu recuperarea mea'.

Într-o altă postare, Bridges le-a mulțumit susținătorilor săi și i-a încurajat să voteze în viitoarele alegeri prezidențiale.

„Sunt profund recunoscător pentru dragostea și sprijinul din partea familiei și a prietenilor mei. Vă mulțumesc pentru rugăciuni și urări de bine ', a scris pe Twitter Bridges. „Și vă rog să mergeți la vot. Pentru că suntem toți împreună'.

Bridges a apărut recent în „Bad Times at the El Royale' în 2018 și este în prezent în producție pentru miniseria TV „The Old Man'. Bridges a fost nominalizat la șapte premii Oscar de-a lungul ilustrei sale cariere, câștigând unul pentru „Crazy Heart' în 2010.

Ce este limfomul?

Limfomul este un cancer al sistemului limfatic, care face parte din rețeaua organismului care combate bolile. Sistemul limfatic include ganglionii limfatici, splina, timusul și măduva osoasă.

Deși Bridges nu a specificat ce tip de limfom a fost diagnosticat, există două tipuri principale: limfom Hodgkin și limfom non-Hodgkin. Tratamentul limfomului implică de obicei chimioterapie, diverse medicamente, radioterapie și, în cazuri rare, poate necesita un transplant de celule stem.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro