Această femeie a vrut să fie o adevărată apariție la petrecerea de Halloween, dar a ajuns de urgență la spital: “Nu mai fac asta niciodată”

A vrut să fie o adevărată apariție la petrecerea de Halloween, dar a ajuns de urgență la spital

Pregătirile pentru Halloween sunt în toi și la fel cum se întâmplă în fiecare an, cele mai inspirate costume sau machiaje sunt apreciate la petrecerile organizate cu această ocazie.

Pentru că își doresc să iasă cât mai mult în evidență, multe persoane apelează la diferite trucuri pentru a intra cât mai bine în pielea personajului, fără să conștientizeze că își pun sănătatea în pericol. Acestea este și povestea unei femei care a vrut să fie o adevărată apariție la petrecerea de Halloween, dar a ajuns de urgență la spital.

A vrut să fie o adevărată apariție la petrecerea de Halloween, dar a ajuns de urgență la spital

Pentru Anna Tew, o femeie din Alabama, petrecerea de Halloween din acest an s-a transformat într-un coșmar. Femeia a ales un costum de zombie, iar pentru ca totul să pară cât mai real a apelat și la o pereche de dinți de plastic pe care i-a lipit de dantura ei cu ajutorul unui adeziv. Cu toate că a observat din primul moment că noua dantură o incomoda, Anna Tew a mers la petrecere, însă situația s-a complicat în momentul în care a ajuns acasă, conform dailymail.co.uk.

Dacă machiajul a putut fi îndepărtat rapid cu ajutorul demachiantului, nu același lucru s-a întâmplat în cazul danturii false. Femeia s-a chinuit întreaga noapte să îndepărteze dinții falși, dar fără succes. Durerile erau atât de puternice, încât femeia a mărturisit că a încercat să taie vârful dinților falși cu ajutorul unei mașini de tuns.

“Am încercat să îi îndepărtez pentru că mă strângeau foarte tare. Nu mai fac asta niciodată. Nu mai pun niciodată aşa ceva în gură.”, a spus Anna Tew, potrivit foxnews.com.

După mai multe ore în care a încercat să rezolve singură această problemă, femeia a apelat la ajutorul unui medic dentist. Acest a reușit să îndepărteze dantura falsă, intervenția fiind una dificilă atât pentru pacient, cât și pentru medic.

Bianca Hriscu

Foto: facebook

Citește și:

Locuiesc în Spania, dar sufletul meu a rămas acasă… în România.' Povestea emoționantă a unei femei din comunitatea de români din Madrid

O femeie a descoperit că are cancer la sân după o vizită la coafor. Semnul care a trimis-o de urgență la medic

În ziua nunții, mireasa a îngenuncheat în fața unui mormânt. Invitații nu și-au putut stăpâni lacrimile

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate