A pierdut sarcina în urmă cu două săptămâni! Vedeta trăiește o adevărată dramă!

A pierdut sarcina în urmă cu două săptămâni! Vedeta trăiește o adevărată dramă și a decis să vorbească public despre acest subiect pentru a ajuta și alte femei care se află în situația ei să treacă mai ușor peste această traumă.

Whitney Port trece prin momente dificile după ce a suferit un avort spontan. Vedeta de televiziune în vârstă de 34 de ani a pierdut sarcina în urmă cu două săptămâni, iar de atunci și până în prezent au încercat-o o mulțime de stări neplăcute.

A pierdut sarcina în urmă cu două săptămâni! Vedeta trăiește o adevărată dramă!

Whitney Port a devenit mamă pentru prima oară în anul 2017, după o sarcină destul de dificilă. Acesta a fost principalul motiv pentru care vedeta a fost speriată la gândul că va deveni din nou mamă, dar a decis să își asume acest risc și a renunțat la pastilele contraceptive pe care le lua.

“Dacă asta se întâmplă de la sine, atunci este minunat, asta înseamnă că așa trebuie să fie și că vom avea un al doilea copil. Dacă nu se va întâmpla, vom discuta despre asta când vom fi pregătiți să avem un copil.”, a spus vedeta, potrivit eonline.com.

Ulterior, Whitney Port a aflat că va deveni din nou mamă în timp ce se afla într-o călătorie de serviciu la New York și s-a simțit speriată, mărturisind că imediat după a fost dezamăgită de reacția ei. Deși prima ei sarcină a fost una care i-a cauzat probleme serioase, de această dată, vedeta nu s-a mai confruntat cu simptomele neplăcute, lucru care a bucurat-o peste măsură. Cu toate acestea, în urmă cu două săptămâni, Whitney Port i-a spus soțului ei:

“Mă simt de parcă nu aș mai fi însărcinată. În următoarea zi, m-am trezit și am văzut sânge pe pijamaua mea. Când am fost însărcinată cu Sonny, mi s-a întâmplat același lucru exact în același timp. L-am sunat pe doctor și mi-a spus că scurgerea este perfect normală și că poate fi perioada de implantare sau corpul doar elimină sângele mai vechi, așa că este un lucru perfect normal.”

Chiar dacă a primit asigurări că tot este în regulă, sângerările au continuat, iar Whitney Port a suferit un avort spontan.

Află totul despre sarcina pe săptămâni!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

This is really hard for me to write. Two weeks ago, I had a miscarriage. The amount of various emotions I felt in the past couple weeks have been extreme…from shock to sadness to relief, which then led to guilt for feeling that relief. My identity has been shaken in regards to who as a mom and human being. Im currently in the process of learning to accept that my feelings are valid no matter what they are. Whether or not people feel the same way as me or not. They are my personal emotions that are the result from my own journey. The video above is a glimpse into the story and coming to terms with how I feel. I welcome anyone to share their stories or feelings. I want my platform to be an open place where we can share difficult conversations. To see more of this video click the link in my bio. and to hear the full conversation visit my podcast #WITHWHIT

O postare distribuită de Whitney Port (@whitneyeveport) pe

“Este foarte greu pentru mine să scriu despre asta. Acum două săptămâni am suferit un avort spontan. Emoțiile pe care le-am simțit în ultimele săptămâni au trecut de la o extremă la alta. De la șoc la tristețe și ușurare, apoi vina că am simțit această ușurare. Identitatea mea, în ceea ce privește rolul de mamă și ființă umană, a fost puternic zdruncinată. În prezent învăț să accept că sentimentele mele sunt valide. Chiar dacă oamenii simt sau nu aceleași lucruri ca mine. Sunt emoțiile mele personale care sunt rezultatul călătoriei mele. Acest video este o scurtă prezentare a poveștii mele și a felului în care mă simt. Oricine își poate spune povestea și poate vorbi despre sentimentele sale. Vreau ca această platformă să fie un spațiu unde să putem purta conversații dificile.”, a scris Whitney Port pe instagram.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Whitney Port.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Fiul lui Robin Williams s-a căsătorit în ziua de naștere a regretatului său tată

Cum arată fetița care seamănă perfect cu Rihanna? Mulți au spus că este fiica artistei!

Cum arată fiica lui Johnny Depp? Este copia fidelă a mamei sale, cântăreața Vanessa Paradis

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete