A murit una dintre cele mai frumoase femei din toate timpurile, avea 82 de ani

Una dintre cele mai frumoase femei din lume, actrița care a scris istorie în industria filmului ne-a părăsit la vârsta de 82 de ani. Rachel Welch a fost un sex simbol pretutindeni, cu zâmbetul ei provocator și corpul armonios, ea a devenit cunoscută în anii 60, după ce a apărut într-un mic bikini din piele de căprioară în filmul “One Million Years.” Foto jos.

Archival Cinema and EntertainmentSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 3)

Rachel Welch a murit miercuri dimineață răpusă de o boală fulgerătoare.

Actrița a cunoscut faima internațională în 1966 după ce a jucat în producțiie de mare succes “Fantastic Voyage” și “One Million Years B.C.”

A devenit cunoscută ca sex-simbol în anii 60, iar numele lui Rachel Welch a apărut în topul celor mai sexy 100 de vedete din istoria filmului, într-un număr din 1995 al revistei Empire. Revista Playboy a clasat-o pe locul al treilea în Topul “100 de vedete ale secolului XX.”

De-a lungul anilor 1960 și 1970, cariera cinematografică a lui Welch a crescut vertiginos.

Unele dintre marile sale filme au fost Bedazzled, Bandolero!, 100 Rifles și Myra Breckinridge.

Rachel Welch a câștigat Globul de Aur pentru cea mai bună actriță într-un film muzical pentru rolul din filmul “The Three Musketeers” din 1973.

Welch a fost prietenă bună cu Cher, apărând în spectacolul extraordinar The Cher Show în 1975 pentru a interpreta piesa I’m a Woman with Cher.

Rachel Welch a născut doi copii, Tahnee și Damon Welch, din a patra căsătorie cu Richard Palmer, care a durat din 1999 până în 2004.

Ea a fost căsătorită anterior cu James Welch din 1959 până în 1964, cu Patrick Curtis din 1967 până în 1972 și cu Andre Weinfeld din 1980 până în 1990, înainte de a se căsători cu Palmer.

În 2015, la emisiunea Piers Morgan’s Life Stories, frumoasa actriță a spus că mariajele ei nu au funcționat pentru că nu-i place „să aibă un singur bărbat'. „Pentru că am fost mereu bine cu mine', a explicat ea,

„Îmi place ceea ce fac, chiar îmi place să fiu eu, trăiesc foarte bine cu asta și sunt fericită.

Welch a adăugat: „Nu trebuie să am un bărbat'.

POZÂND PENTRU PLAYBOY

Vedeta a fost abordată de zeci de ori de revista Playboy pentru a poza nud, dar ea a refuzat să se dezbrace de teamă să nu-și supere tatăl. În 2015, ea a spus pentru Daily Mail: „Sunt fiica tatălui meu și pur și simplu nu pot să mă comport astfel. Nu faci asta dacă ești un anumit tip de femeie iar eu am fost crescută și educată așa. Tata era un om dur, un tată strict.”

Ea a adăugat: „Obișnuia să spună: „Nu ieși din casă îmbrăcată așa, și ce se întâmplă cu părul tău? Eram îngrozită de el. Au fost momente când tot ce voiam era să-i fac pe plac. El era atât de greu de mulțumit…”

În urmă cu mulți ani, după multe insistențe din partea publicului, Rachel Welch a acceptat într-un final să pozeze pentru Playboy, dar ea a insistat că nu va exista nuditate. Din păcate, acest lucru nu i-a plăcut editorului Playboy Hugh Heffner, așa că a renunțat la pozele cu actrița.

Foto: Hepta

Anunțul făcut de Anca Țurcașiu la 3 ani de la divorț: „Îmi doresc să simt din nou fluturi în stomac'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri