Anunțul făcut de Anca Țurcașiu la 3 ani de la divorț: „Îmi doresc să simt din nou fluturi în stomac”

Au trecut trei ani de când Anca Țurcașiu a divorțat de soțul ei. Artista este în continuare singură, însă este pregătită să înceapă o nouă relație.

Anca Țurcașiu a fost invitată în emisiunea de la PRO TV, „La Măruță', unde a povestit cum a trecut peste divorț. Ea a fost căsătorită timp de 22 de ani cu medicul Cristian Georgescu și împreună au un băiat.

„Cred că m-am reinventat ca să pot (n.r. – după divorț) și să știi că aplic foarte mult, adică mă trezesc dimineața și îmi conștientizez primul gând, iar dacă e unul care m-ar încurca îl arunc așa undeva și mă așez pe marginea patului, zâmbesc. Încerc să mă bucur că mai primesc o zi în viața mea și că voi face din ea una memorabilă. Înainte doar munceam, eram un mare roboțel pe vremuri. Acum am început să mă regăsesc. Nu mă întorc în trecut eu niciodată. Viața noastră este, de fapt, suma alegerilor pe care le facem în ea. Putem să rămânem acolo unde poate nu ne este bine o viață, pentru ce o să spună lumea sau teama, frica, panica de necunoscut', a povestit Anca Țurcașiu la PRO TV, relatează unica.ro.

anca-turcasiuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Timpul este cel mai bun medicament'

Deși nu i-a fost deloc ușor să treacă peste această separare, ea și-a găsit puterea de a merge mai departe. Anca Țurcașiu este fericită cu viața pe care o are acum și a învățat să se pună pe primul loc. Fostul soț al vedetei are deja o altă relație, în timp ce artista speră că va apărea și persoana potrivită în viața ei. Cât despre o nuntă, Anca Țurcașiu nu știe dacă va mai face vreodată acest pas.

„Îți mărturisesc că nu a fost ușor, dar a fost o perioadă de timp. Am stat de vorbă cu foarte mulți înțelepți și toți mi-au spus că timpul este cel mai bun medicament și așa este, timpul rezolvă absolut orice. Cineva acolo sus cred că mă iubește, pentru că am fost un om bun toată viața. Știu sigur că cineva acolo sus are grijă de mine să am o viață minunată. Am avut și un părinte și un psiholog, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Am conștientizat că trece timpul, că merit să trăiesc frumos, să am grijă de mine, să mă răsfăț. (…)

„Îmi doresc să simt din nou fluturi în stomac'

De recăsătorit, nu știu, habar nu am. Niciodată nu poți să spui niciodată, nu merg pe principiul ăsta, dar îmi doresc să simt din nou fluturi în stomac, ca oricine. Nu e greu niciodată. Nu știi niciodată ce ți se întâmplă, nu? Dacă ies acum din platou și pac… un fluturaș? Nu știu, nu vreau să mă gândesc că nu vreau să mă mai mărit sau ceva. (…)

Îmi doresc să fiu sănătoasă și să pot să ofer tot ce am mai bun celor din jurul meu și să primesc. Și asta fac, în fiecare clipă și în fiecare zi. Vreau să încerc. Important e vibe-ul pe care îl ai în viață', a subliniat cântăreața.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete