A mers să se tundă, iar sfatul hairstylistului i-a salvat viața. La scurt timp, bărbatul s-a întors să îi mulțumească

O schimbare de look pare un lucru cât se poate de banal, însă pentru un bărbat din Australia, decizia de a merge să își tundă părul a fost cea mai inspirată din viața sa. Sfatul hairstylistului i-a salvat viața, iar la scurt timp, bărbatul s-a întors să îi mulțumească. 

Neil Gibb a mers la salonul de înfrumusețare pentru o nouă tunsoare, iar Barbara Knowles-Tassell, hairstylistul care se ocupa de el, a descoperit un lucru mai puțin obișnuit pe scalpul său.

A mers să se tundă, iar sfatul hairstylistului i-a salvat viața

Când a intrat pe ușa salonului de înfrumusețare, Neil Gibb nu și-a imaginat că sfatul pe care îl va primi din partea hairstylistului îi va salva viața. Barbara Knowles-Tassell s-a ocupat de noua tunsoare a bărbatului, observând pe scalpul acestuia o aluniță de mărimea unei monede. Pentru că i s-a părul că forma și mărimea aluniței nu sunt tocmai normale, Barbara Knowles-Tassell i-a sugerat bărbatului să meargă la medic pentru un consult de specialitate.

 Neil Gibb nu a stat pe gânduri și a mers imediat la doctor, iar în urma investigațiilor, bărbatul de 66 de ani a descoperit că suferea de melanom malign invaziv, o formă a cancerului de piele. Ulterior, bărbatul a suferit o intervenție chirurgicală pentru a elimina melanomul, lucru care i-a salvat viața.

“Nu sunt calificată să spun: “Ai melanom!”, dar cu siguranță cred că suntem în poziția în care să le spunem clienților atunci când ceva nu arată tocmai bine, dar fără să îi alarmăm, lucru pe care l-am făcut pentru Neil”, a spus Barbara Knowles-Tassell, hairstylistul care l-a tuns pe bărbat, potrivit dailymail.co.uk.

Pentru că datorită hairstylistului a descoperit problema de sănătate care îi punea viața în pericol, Neil Gibb a mers personal să îi mulțumească femeii.

“Barbara putea să treacă mai departe, să îmi tundă părul și să spună: “Ne vedem data viitoare!”, dar ea mi-a spus ceva ce mi-a salvat viața.”, a spus Neil Gibb.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Adevărul despre un gest aparent banal – Un bebeluș de 14 zile a murit după ce a fost sărutat

A slăbit 30 de kilograme și se simte mai bine ca niciodată: Simt că am dat timpul înapoi cu 15 ani'. Cum a reușit?

Cum arată bărbatul care a cheltuit aproape 37.000 de euro ca să arate ca David Beckham?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate