A mâncat 20 de banane pe zi în timpul sarcinii. Cum arată acum această femeie?


În timpul sarcinii, alimentația joacă un rol foarte important, ea fiind esențială pentru o bună dezvoltare a bebelușului. În ciuda faptului ca a fost criticată de foarte multe persoane, Loni Jane Anthony nu a urmat un regim normal în perioada în care a fost însărcinată, ci unul în întregime vegan.

Loni Jane Anthony, o femeie în vârstă de 29 de ani, a uimit pe toată lumea cu regimul ei alimentar. În timp ce era însărcinată, tânăra a urmat o dietă doar pe bază de fructe, consumând rar și câteva legume. Astfel, aceasta a ajuns să includă în meniul zilnic 20 de banane, pe care fie le consuma în stare naturală, fie în diferite smoothie-uri, potrivit dailymail.co.uk. În ciuda faptului că acest regim îi priva corpul de o serie de substanțe nutritive, tânăra a mărturisit că s-a simțit mai bine ca niciodată, iar contrar așteptărilor, aceasta a adus pe lume doi copii perfect sănătoși.

#Noosa I love Australia so much, so blessed to call this country home

O postare distribuită de Loni Jane (@lonijane) pe

Nici după ce a născut obiceiurile alimentare nu i s-au schimbat, ci din contră, Loni Jane Anthony a început să le ofere și copiilor un regim alimentar vegan. Vorbind despre experiențele sale și despre regimul alimentar pe care îl urmează, Loni Jane Anthony a fost considerată de foarte multe ori ca fiind o mamă iresponsabilă, care pune în pericol viața celor doi copii. Fără să țină cont de critici, tânăra este foarte mândră de stilul ei de viață, pe care încearcă să îl impună și celor doi copii.

Foto: instagram

Citește și:

Mirele a întrerupt ceremonia nunții și a spus că iubește o altă femeie

A rămas însărcinată la 15 ani, iar apropiații ei au încercat să o convingă să avorteze. Ce s-a întâmplat după aceea

După ce i s-a spus că poate muri în orice clipă, o femeie și-a schimbat radical stilul de viață. Cum a reușit să slăbească 115 kilograme?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate