Cine e și cum arată bona angajată de Andra și Cătălin Măruță. Ea e cea care are grijă zilnic de Eva și David

Cine e și cum arată bona angajată de Andra și Cătălin Măruță. Ea e cea care are grijă zilnic de Eva și David

Andra, Cătălin Măruță și cei doi copii au lor formează una dintre cele mai iubite și apreciate familii din showbizul românesc. Cei doi părinți excelează atât pe plan personal, dar și profesional. Sunt preocupați cu carierelor lor, așa că au avut nevoie de ajutor în creșterea copiilor. Au angajat o bonă!

 

De curând, Andra a atras atenția pe rețelele de socializare cu un clip video în care apare bona filipineză pe care a angajat-o în urmă cu ani ze zile. Este vorba despre Rona, cea care e fotografiată sau filmată.

Acum, Andra stă la masă și filmează în timp ce bona filipineză, David și Eva gătesc sushi. Rona e foarte atentă la copii, îi ajută, îi învață cum să pregătească preparatul special. „Strângi și rulezi', îi spune bona lui David. Acesta nu știe limba română, așa că Eva și David vorbesc cu Rona în engleză.

„Am aceeași bonă, de cinci ani în casă, e filipineză și face deja parte din familia noastă. L-a îngrijit prima dată pe David. Acum este bonă pentru amândoi, dar se ocupă mai mult de Eva acum. Numai când băiețelului meu îi este foarte dor de ea și îi zice «hai stai și cu mine puțin», atunci eu rămân cu fata și stă ea cu fiul meu', a dezvăluit Andra într-un interviu, în anul 2016.

Bonă filipineză e considerată deja parte din familie și e prezentă alături de îndrăgitul cuplu în mai toate deplasările. „Bona filipineză face deja parte din familie şi este mai mereu prezentă alături de soţii Măruţă. Se înţelege bine cu David şi, de multe ori când ies în parc, se joacă împreună', povestea un apropiat al familiei Măruță în urmă cu ceva vreme.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete