A apărut revista Avantaje, ediția lunii august 2019

A apărut revista Avantaje, ediția lunii august 2019

Ediția lunii august a revistei Avantaje aduce pe copertă o femeie cu o profesie paradoxală, o femeie care foloseşte puterea minţii pentru a repara rănile minţii: psihoterapeutul Yolanda Creţescu. Poate cel mai nonconformist si de success psihoterapeut. Și este doar începutul și promisiunea celorlalte lucruri minunate pe care le veți descoperi la interior. Cum sunt interviul cu Liliana Țuroiu, președinta Institutului Cultural Român sau cu Eli Lăslean, designerul din al cărui atelier ies ținutele Primei Doamne.

Dosarul acestei ediții pune reflectoarele pe cei mai mari și îndrăgiți interpreți de muzică lăutărească, pe viețile, carierele și dramele lor personale. Mai puteti afla lucruri interesante despre două afecțiuni cu o nedorit de mare prevalență (astmul și cataracta), despre artistul care a creat ceasul ce i-a fost dăruit Papei cu prilejul vizitei sale în România sau despre cele mai frumoase lacuri din Europa. Revista Avantaje vă oferă în luna august și o întâlnire absolut memorabilă cu reputatul profesor Constantin Dulcan, într-un interviu despre puterea gândului și cea mai mare forță din Univers: iubirea.

Și tot despre iubire, dar într-un alt registru, vei afla care pot fi motivele pentru care nu ajungi (întotdeauna) la orgasm. Fără să conteze vârsta. Pentru că despre viața femeii după 40 de ani vei citi într-un alt articol, tot în această ediție consistentă a revistei. Un articol care îți va confirma că vârsta de 40 de ani este o vârstă a curajului, a celei de-a doua adolescențe, dar fără fricile ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro