A apărut revista AVANTAJE ediția de noiembrie

A apărut revista AVANTAJE ediția de noiembrie

Ediția de noiembrie a revistei Avantaje vine cu o surpriză de proporții: Prof. Univ. dr. Alexandru Blidaru, președintele Societății Române de Chirurgie ne vorbește despre un lucru îmbucurător: „În chirurgia sânului se întâmplă lucruri bune în România…' și avem toate motivele să-l credem.

  • Cum simțim că în preajma noastră se află un înger? De secole omenirea încearcă să descifreze misterul prezenței îngerilor. S-a creat chiar o știință aparte: angelologie, unde oamenii de știință studiază îngerii și ierarhiile lor.
  • În primăvara anului 1887 frumoasa Împărăteasă Sissi a Austriei sosea în România la Herculane. Auzise ceva legat de aerul curat din zonă, de niște izvoare minerale cu proprietăți curative și de peisajele de vis ale stațiunii. Am pornit și noi pe urmele Împărătesei.
  • Cum e viața unei bloggerițe cu un succes imens la public? Gabriela Atanasov ne explică de ce și-a ales numele de Sweet Paprika și ce înseamnă pentru ea această antiteză de dulce cu picant…
  • Bogdan Alexandru Stănescu și-a dedicat viața cărților. De curând a lansat o nouă colecție de literatură de calitate la editura Pandora M, Anansi. World Fiction. Vă recomandă să citiți cu încredere Ben Lerner „Școala din Topeka.'
  • Este momentul ideal de a ne trata petele apărute în timpul verii. Atenție la ce tratamente alegem și ce produse de albire folosim. Interviu cu dr. Viviana Iordache, medic specialist dermatolog.
  • Haideți să vizităm satele Transilvaniei! Să amușinăm aerul plouat și afumat de frunzele arse… Să dormim în odaia bunicilor de altădată, conservată de artizani ai frumosului și să ne bem cafeaua dimineața pe cerdacul ce scrâșnește sub tălpi.
  • Chirurgia bariatrică a devenit în ultimul timp alternativa cea mai bună de a vindeca obezitatea severă. Interviu cu doctorul Șerban Vasile, chirurg cu ultraspecializare în bariatrie.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro