A apărut Avantaje ediția de iulie 2020

A apărut Avantaje ediția de iulie 2020

Editia de iulie este fix ca vara aceasta: când călduță, când fierbinte, apoi răvășitoare și în final aducătoare de fiori reci pe șira spinării.

Fierbinte este interviul pe care ni l-a acordat Randi, în exclusivitate. Ne-a spus ce nici nu bănuiam despre el. Fierbinte este confesiunea cu care dr. Anca Vereanu, protagonista coperții de iulie, ne-a zguduit până la temelia sufletului. Citește cu atenție și cu grijă, este povestea unei femei-tăvălug, o femeie-avalanșă, este povestea care te va scoate din letargie. Pregătește-te!!!

Moda verii este sofisticată, pentru toate femeile care știu să aprecieze rafinamentul neagresiv, călduț, în tușe fine dar sexy și elegante.

Despre Dosarul Special al lunii iulie… numai de rău. Vorbim despre pandemiile care au schimbat istoria lumii.

Terifiante, îngrozitoare, distructive și mereu fără leac, epidemiile fac parte din istoria umanității, probabil dintotdeauna căci mărturiile despre ele vin chiar și de mai mult de 3000 de ani înainte de era creștină. Lista lor nu este foarte lungă însă atunci când s-au declanșat dezastrele au fost de neoprit. De la Marea Ciumă medievală, la Febra Galbenă, malarie, tuberculoză, lepră ori variolă și de la Zika până la cele mai recente pandemii de gripă, HIV sau Ebola, cele mai cumplite epidemii din istorie s-au soldat cu milioane de morți. Iar unele dintre ele fac încă mii de victime în fiecare zi în ciuda dezvoltării științei medicale. Ele sunt, poate, modul în care natura ne amintește că încă deține controlul vieților noastre.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro