5 soluții pentru tenul uscat la birou

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Lipsa aerisirii temeinice, multe persoane cu la fel de multe parfumuri, aerul condiţionat cu beneficiile şi neajunsurile lui sunt doar o parte dintre ”vinovaţii” de deshidratarea şi uscăciunea tenului nostru la birou, într-un spaţiu deschis. 

Trucuri pentru ca tenul uscat la birou să fie doar un vis urât

Din ce în ce mai multe persoane se plâng de schimbarea bruscă a tenului în orele petrecute la birou. Pentru a preveni aceste probleme, specialiştii ne recomandă să ne facem un obicei din a urma câteva reguli de la care NU trebuie să abdicăm niciodată la birou.
1. NU UITA să bei apă. Ţine pe birou cea mai frumoasă cană, cel mai spectaculos pahar, cea mai colorată sticlă şi umple-o cu apă ori de câte ori o goleşti.
2. NU UITA să foloseşti cremă super-hidratantă. Serurile concentrate hidratante sunt o alegere excelentă, mai ales pentru tenul uscat.
3. NU UITA să mănânci cât mai multe fructe şi legume, eventual poţi înlocui muşcata de pe birou cu o fructieră şic pe care s-o umpli cu fructe de sezon. Şi de fiecare dată când muşti dintr-un măr, nu uita că aduci tenului tău un cocktail de vitamine şi minerale care vor conferi un plus de strălucire feţei.
4. NU UITA să ieşi la aer regulat sau să deschizi cât mai des fereastra de lângă biroul tău. În felul acesta, vei păstra un echilibru benefic pentru nivelul umidităţii din suprafaţa unde e instalat biroul tău.
5. NU UITA să instalezi un dezumidificator pentru interior. Acest aparat face minuni, însă pentru o suprafaţă mare e nevoie de mai mult de unul singur. Pune problema într-o şedinţă cu superiorii ierarhici şi explică-le avantajele şi beneficiile acestui device.
Autor: Florentina Mușat
Sursa foto: 123rf.com
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Video