5 cursuri utile ca sa reusesti in cariera!

5 cursuri utile ca sa reusesti in cariera!

Maedchen und Junge, Teenager lernen gemeinsam ZuhausePe plan profesional, pentru a te simti mai bine vazuta si mai pregatita decat majoritatea colegilor tai trebuie sa lupti incontinuu, aceasta lupta constand in invatarea si perfectionarea permanenta.

La ora actuala, ai de unde sa alegi in momentul in care ai hotarat ca vrei sa faci un curs, indiferent ca este vorba despre o facultate, un masterat sau un curs de perfectionare. Toate institutiile specializate in prestarea acestor cursuri se intrec cu programe care mai de care mai atragatoare.

Ideea este sa-ti doresti cu adevarat o schimbare in cariera si apoi sa studiezi ofertele de pe piata in functie de ce fel de curs doresti sa urmezi si ce specialitate doresti sa obtii.

Trebuie sa renunti la ideile de genul: “nu am timp destul pentru a invata”, “sunt prea batrana pentru a ma apuca din nou de scoala” sau “la ce o sa ajute un curs in plus?”.

Specializari noi si foarte cerute
In domeniul relatiilor cu clientii sunt cereri foarte mari de oameni calificati si cu experienta. Pentru acest tip de job trebuie sa ai (in afara de cunostinte solide) si o mare disponibilitate de a interactiona placut cu oamenii si de capacitati extraordinare de comunicare.
Web design-ul este un domeniu care se dezvolta din ce in ce mai mult datorita expansiunii Internetului. Cu ajutorul unui curs de specialitate vei putea intra in lumea artistilor pe computer.

Dezvoltarea profesionala te ajuta in cariera

Nu conteaza daca ai studii superioare sau medii si nici daca ai 25 de ani sau 44 nu este important. Conteaza sa-ti doresti sa fii mai buna si mai pregatita cu fiecare zi care trece si sa nu se spuna despre tine ca nu mai faci fata cerintelor si asteptarilor actualului loc de munca. Acum, aproape toate facultatile ofera posibilitatea de a face cursurile la distanta.

Tu nu ai decat sa te inscrii (examen nu se mai da la toate facultatile – acum se poarta admiterea pe baza de dosar) si sa inveti singura, in ritmul pe care singura ti-l vei impune. Vei merge doar la cateva cursuri pregatitoare si la sfarsit de semestru vei sustine examenele.

Nu este prea tarziu nici pentru a incepe un masterat care sa-ti ofere o aprofundare a unui domeniu util tie sau de ce nu… un masterat intr-un domeniu care te pasioneaza, dar nu are nici o legatura cu pregatirea ta profesionala de baza. Programele de studiu pentru masterate sunt lejere, cursurile si seminariile tinandu-se de obicei seara, dupa programul de la birou, sau la sfarsit de saptamana.

Ultima gaselnita in materie de masterat a aparut si in Romania: masteratul on-line, adica iti iei cursurile de pe Internet pe baza unei parole si a unui cont individual.

In felul acesta nu trebuie sa-ti mai faci nici o problema in ceea ce priveste programul, putand invata seara, la ore tarzii sau oricand ai timp liber.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Cariera