Dana Petrescu, cea mai frumoasă soție de antrenor de fotbal. Cum se întreține?


Are 43 de ani și este una dinte cele mai frumoase soții al unui antrenor de fotbal din România. O cheamă Dana Petrescu, este căsătorită de 12 ani cu antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, și este mama lui Jennifer.

Dana Petrescu este o femeie frumoasă din cap până în picioare și, în ciuda celor ce probabil că-ți trec prin minte, doamna Petrescu nu cheltuie sume exorbitante ca să se mențină în formă.

„Pentru mine, frumuseţea înseamnă, înainte de orice altă definiţie, sănătate. Că să funcţioneze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă.

Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală. Dimineaţa, beau apă cu lămâie, iar apoi, pe tot parcursul zilei consum multă, multă apă.

Cremele, serumurile şi măştile hidratante sunt de asemenea nelipsite din beauty kit-ul meu', a declarat soția lui Dan Petrescu, citată de revista OK!Magazine.

În plus, pentru o soție de sportiv de performanță este, oarecum, natural să facă sport. Dana Petrescu, așadar, a introdus sportul în rutina zilnică și este foarte fericită cu asta. „Sportul este esențial în viață mea și încerc să îl practic pe cât des posibil, chiar și atunci când sunt în vacanță, într-un alt oraș sau într-o altă țară.

E un stil de viață, o obișnuință și nu mi se pare deloc înțelept să inventezi tot felul de scuze că să nu faci mișcare. Toți suntem obosiți, toți avem zile grele, dar dacă ne dorim cu adevărat găsim timp măcar pentru câteva exerciții, o alergare ușoară sau o serie de abdomene.

Sportul nu doar te face să arăți mai bine, dar te face să te simți mai bine', a dezvăluit soția lui Dan Petrescu.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete