Resuscitarea Andreei Bălan a durat un minut

Resuscitarea Andreei Bălan a durat un minut

Resuscitarea Andreei Bălan a durat un minut

Luni seara, Andreea Bălan a adus pe lume cea de-a doua fetiță prin cezariană. Resuscitarea Andreei Bălan a durat un minut.

Totul părea că decurge normal. Îndrăgita artistă a creat un decor ales special – baloane roz, desene, flori naturale și culorile pastelate.

Înainte de a deveni din nou mămică, Andreea Bălan a postat pe contul de socializare mai multe mesaje care au arătat emoțiile pe care le-a simțit înainte de a-și cunoaște fetița.

Deși lucrurile păreau că evoluează bine , destinul i-a dat o lovitură Andreei Bălan. Pe masa de operație, inima i s-a oprit pentru câteva secunde. Din nefericire, Andreea Bălan a intrat în stop cardio-respirator.

Dar totul e bine când se termină cu bine. Micuța Clara Maria este sănătoasă și cântărește 3,2 kilograme, iar în acest moment Andreea Bălan este este stabilă și supravegheată'.

Resuscitarea Andreei Bălan a durat un minut

Unul dintre medicii care au salvat-o pe Andreea a fost invitat la “Sinteza zilei”, de la Antena 3 și a dezvăluit cum au decurs lucrurile în sala de operație.

“Familia nu dorește să divulgăm prea multe în presă despre particularitățile acestui caz. Această complicație este mai frecventă la nașterile pe cale naturală față de cele prin cezariană. Complicaţia este extrem de rară, una la 80.000 de cazuri, dar mortalitatea este mare. Peste 90% din paciente mor dacă ajung în această situație. Ea se află între cele 10% din femeile care au supravieţuit. Este un accident dramatic, imprevizibil. La șocul cardiac s-a adăugat o problemă de respiraţie și de coagulare, care pune în pericol supravieţuirea. Abia astăzi, în cursul zilei, am putut regla problema de coagulare. Din momentul în care s-a instalat șocul cardiac s-a trecut de la anestezia combinată la cea generală.

În jur de un minut a durat resuscitarea. Știam ce va urma. Problemele de coagulare sunt greu de controlat”, a declarat dr. Doru Herghelegiu la “Sinteza zilei”, de la Antena 3.

Și familia Andreei Bălan a transmis un mesaj prin intermediul prezentatorului TV Mihai Gâdea:

“Domnule Gâdea, vă salut cu dragoste și respect. Vă las aici comunicatul pe care l-am dat în urmă cu puține clipe și înțeleg intenția presei de a afla lucruri noi, dar, în același timp, vă rog să ne respectați decizia de a nu spune mai multe lucruri decât am scris. Doresc sa infirm public dorinta familie de a o transfera pe Andreea de la spitalul Sanador, unde este în continuare internată și se bucură de cea mai bună îngrijire. Facem un apel pe această cale, celor care ne prețuiesc, să ne respecte dorința de intimitate și să nu puna presiune pe noi. Mulțumim tuturor celor care au un gând bun și ne sunt alături”, a fost mesajul pe care Mihai Gadea l-a primit de la George Burcea, soțul artistei, potrivit antena3.ro.

 

Iulia Sandu

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete