3 terapii anticelulitice pentru un corp perfect

hepta_1552680

Orice femeie își dorește să arate perfect în costumul de baie, nu-i așa? Din păcate, aspectul de coajă de portocală al pielii nu este deloc unul atractiv, dar grație tehnologiei de ultimă generație această problemă se poate rezolva.

Iată 3 terapii revoluționare în lupta cu celulita:

Icoone reprezintă o soluție ideală pentru tratarea celulitei, deoarece procedura este una simplă și relaxantă. După un masaj de relaxare, timp de 40 de minute, efectuat de terapeut cu brațul aparatului, ne vom putea bucura de un rezultat vizibil.

Pielea va deveni mult mai fermă, în numai două săptămâni, celulita nu o să mai fie vizibilă, iar la nivelul circumferinței se vor reduce 7 cm.

VelaShape III folosește cea mai revoluționară tehnologie de remodelare corporală. Tehnologia Elos este perfectă pentru tratarea non-chirurgicală și eficientă a zonelor cu probleme. Această procedură reduce până la 2,6cm în circumferință după numai 2 sedințe de terapie.

VelaSmooth Pro este un tratament terapeutic pentru celulita de profunzime, confortabil, fără timp de recuperare, non-invaziv și usor. Tratează atât țesuturile profunde, asigurând o reducere măsurabilă a straturilor de grăsime, a circumferinței, cât și straturilor superficiale ale pielii, determinând reducerea celulitei de pe abdomen și coapse.

Pentru a avea un corp perfect, oricare dintre aceste trei terapii oferă fermitate pielii și elimină vizibil aspectul inestetic de coajă de portocală.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete