3 idei de activități pentru vacanța de vară a copilului tău

Campanie_TabaraNERF

Zilele de vară se apropie rapid și vezi cum cel mic visează, deja, cu ochii deschiși la vacanța mare. Benefic pentru cel mic este ca programul lui să îmbine utilul cu plăcutul, astfel încât la finalul vacanței să aibă toate temele finalizate, dar să se întoarcă la școală și cu amintiri frumoase pe care să le povestească tuturor colegilor.

Astfel, una dintre atribuțiile părintelui în această perioadă este aceea de a pregăti un program cât mai potrivit pentru nevoile copilului pe parcursul vacanței. Și pentru că știm că nu e lucru ușor, ne-am gândit să venim noi cu câteva idei pe care le poți include în program.

1. Concediu în familie

Una dintre nevoile oricărui copil este să petreacă cât mai mult timp cu părinții și să se bucure de atenția lor. Prin urmare, caută o ofertă de cazare care să includă activități pentru cei mici. Vei găsi numeroase variante.

2. Înscrie copilul la un sport de vară

Caută un sport care îl pasionează pe cel mic și înscrie-l la cursuri. Sportul disciplinează copiii și în plus vara este perioada cea mai potrivită pentru mișcare în aer liber. Fie că alegi să meargă la înot, tenis sau fotbal, important este să simtă încrederea și susținerea ta pentru a persevera în sportul ales.

3. Trimite-l în tabără

Taberele sunt activități benefice pentru copii pentru că le permite să se dezvolte personal prin interacțiunile cu alți copii și prin jocurile care promit distacție prin mișcare. Iar asta nu o spunem noi, ci specialiștii: Copiii au tendința de a sta foarte mult în fața unui ecran, iar în aer liber el va beneficia de o conexiune cu mediul înconjurător. Copiii se vor deconecta de la viețile lor și vor fi foarte bine angrenați în activitățile respective', spune Sandu Georgian, trainer sportiv.

Dacă vrei să afli mai multe despre acest subiect, urmărește materialul de mai jos:

Dacă ești în căutarea unei experiențe inedite pentru copilul vostru, trebuie să știi că au început înscrierile pentru cea de a treia ediție a Taberei NERF, tabără tematică pe care toți copiii o așteaptă. Pe www.tabaranerf.ro sunt disponibile mai multe informații despre înscriere, dar și detalii despre 500 de premii instant pe care cel mic le poate câștiga participând la acest concurs.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta