Învaţă să-ţi protejezi tenul de factorii de mediu!

Poluarea, vântul, variaţiile de temperatură, îţi agresează zilnic tenul, de aceea este indicat să înveţi să-l îngrijeşti adecvat.

Odată cu trecerea timpului, dacă tenul nu este protejat, el va deveni tern, uscat, ridat, sau dimpotrivă foarte încărcat de sebum.

Pentru a păstra supleţea şi prospeţimea tenului te sfătuim să-i oferi atenţie şi să-l îngrijeşti cu produse profesionale.

După vârsta de 30 ani, tenul începe să prezinte semne ale îmbătrânirii, de la pierderea elasticităţii şi a strălucirii, până la apariţia ridurilor şi a petelor pigmentare.

Pentru a combate procesul de îmbătrânire şi efectele poluării, pielea are nevoie de hidratare, substanţe nutritive şi vitamine.' explică Doctor Oana Octavia Spanu, Medic Specialist Dermatolog.

De multe ori nu suntem conştiente de factorii care contribuie la accelerarea procesului de îmbătrânire al pielii.

Astfel, atunci când trecem pe lângă un şantier, unde se lucrează intens, sau traversăm o stradă foarte circulată, tenul nostru este agresat de noxe.

De asemenea, substanţele chimice din produsele de curăţat şi solvenţii din vopsele pot determina eczeme, alergii, sau uscarea pielii.

La polul opus, noxele din aer determină creşterea nivelului de sebum, închid porii şi favorizează apariţia coşurilor, a iritaţiilor şi a acneei.

De aceea, demachierea cu un produs adecvat tipului de ten este prima regulă din ritualul de îngrijire.

Următorul pas pentru ca efectele poluării să nu se vadă pe pielea ta, este să nu ieşi niciodată din casă fără să-ţi aplici o cremă hidratantă şi cu factor de protecţie.

‘Aplicarea zilnică a unor produse de îngrijire care refac filmul hidrolipidic, bogate în substanţe nutritive şi antioxidanţi, va proteja tenul de poluare, de ultraviolete şi va preveni distrugerea fibrelor de colagen şi elastină. ' este de părere Doctor Oana Octavia Spanu, Medic Specialist Dermatolog.

În acest sens, AVON a conceput produsul Anew Clinical E-Defense la cele mai înalte standarde de îngrijire anti-îmbătrânire. Acesta aduce tenului trei beneficii, de care nu se poate lipsi: protecţie, regenerare, hrănire.

Aceasta este prima gamă AVON care combate acţiunea factorilor externi care influenţează îmbătrânirea prematură a tenului.

Gama E-Defence este adecvată tenului sensibil, nu conţine uleiuri sau alte ingrediente, care ar putea cauza iritaţii.

Formula sa întârzie procesul de îmbătrânire a tenului datorită complexului extrem de eficient de filtre UVA/UVB şi antioxidanţi.

Produsul acţionează în profunzime la nivel celular, iar pielea va deveni fermă, netedă, cu un aspect tânăr. Încearcă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete