În 2018 va veni marele cutremur? Un specialist ne avertizează: „Urmează luni grele, în care pericolul va fi mai mare”

În 2018 va veni marele cutremur? Un specialist ne avertizează: „Urmează luni grele, în care pericolul va fi mai mare”

Ieri s-a produs cel mai puternic cutremur, de anul acesta, oamenii au început să îngrijoreze și se tem de producerea unui seism și mai puternic, care ar putea fi devastator.

Seismologii consideră un mare cutremur nu va lori România mai devreme de anul 2040, conform spynews.ro. Cu toate acestea, oamenii se îndoiesc de acuratețea aceste prezicerii.

În 2018 va veni marele cutremur?

Specialistul în feng shui, Marian Golea, a spus că ideea că prezicerea unui cutremur este destul de dificilă. Totuși, în următoarele luni va putea fi observată o perioadă destul de dificilă din punct de vedere seismic. Încă de la începutul anului, s-au produs cutremure de intensitate mică aproape în fiecare zi.

„Dacă există cineva care să spună că urmează un mare cutremur, o face statistic. Putem doar spune că vor exista luni care vor reprezenta un pericol mai mare. Când vorbești cu cei de la Fizica Pământului, îți vor spune că aceste mici detensionări fac bine, dar, din nou, observațiile lor se fac statistic. Vor fi luni mai grele în aprilie, în mai și în octombrie,' a explicat expertul Marian Golea, în cadrul emisiunii „Star Matinal', de pe Antena Stars.

Pe data de 14 martie s-a produs cel mai mare cutremur din anul 2018, în România. Seismul a avut magnitudinea de 4,6 grade pe scara Richter și a fost resimțit și în București.

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Se întoarce iarna! Urmează schimbări bruște de temperatură în următoarele zile: sâmbătă vor fi 20 de grade, iar duminică va fi ger

Cutremur de 4,6 de grade, în zona Vrancea! Seismul a fost resimțit și în Capitală

Detalii halucinante despre viața lui Stephen Hawking! De ce nu credea fizicianul în Dumnezeu?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri