10 rochii atât de urâte, încât merită să le “admirăm”

Homepage  / Moda

Există rochii atât de urâte încât e greu să nu te întrebi cum poate cineva crea sau purta așa ceva…? De curând pe Facebook s-a înființat un grup dedicat… rochiilor urâte. Și cei care se înscriu, fie admiră, fie postează “creațiile” pentru a fi puse la zidul rușinii.

10 rochii atât de urâte, încât merită să le “admirăm”

Gustul este subiectiv… până la un punct. Când vine vorba de modă, există câteva decizii ale designerilor care pe mulți ne-ar îngrozi de rușine. Ei bine, aceste dezastre în lumea modei se fac de rușine pe un popular grup de Facebook, „Nu poți să-i spui rochie'. Deschideți galeria și așteptați-vă la ce-i mai rău…

horrible-dresses-2-622735a1118c8__700SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 10

Și au dreptate, într-adevăr: nu poți să coși pur și simplu niște țesături și să-i spui rochie. Și dovada sunt fotografiile de pe grupul de Facebook denumit “You cant just slap some fabric together and call it a dress.”

Aceste rochii ar face pe aproape oricine să dorească să cheme poliția modei. Fondatoarea grupului de pe Facebook, Mary Waldron este una dintre persoanele care gestionează comunitatea de aproape 62.000 de membri care pun la zid “minunatele” creații.

„Am observat că grupul a câștigat mai multă popularitate la aproximativ 6-7 luni după ce l-am creat și, sincer, acești oameni au apărut de nicăieri. Nu m-am așteptat niciodată să fie un grup atât de mare, dar sincer, ar fi trebuit, pentru că a sosit vremea să-i facem de râs pe impostori', a declarat Mary, fondatoarea grupului.

„Privind în urmă, cred că lucrul acesta cu “grupurile de rușine” aduce oamenii împreună și astfel, ei rezonează unii cu alții. Pentru mine, acest concept este deopotrivă amuzant dar și relevant pentru societate”, a spus ea.

Foto: Facebook

Citește și:

Branduri cunoscute din lumea modei se retrag din Rusia din cauza invaziei asupra Ucrainei

Ce se poartă în primăvara anului 2022?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Moda