Zvonurile sunt adevărate: Kanye West este într-o relație cu Irina Shayk

Zvonurile sunt adevărate: Kanye West este într-o relație cu Irina Shayk

Irina Shayk a fost într-o vacanță în Franța împreună cu rapper-ul Kanye West. Când s-a întors în New York, aceasta s-a ascuns de privirile curioșilor, punându-și un hanorac pe față.

Dacă până acum relația dintre Kanye West era doar la nivel de zvon, acum acesta a fost confirmat mai ales după ce au fost văzuți împreună pe aeroportul din New Jersey, întorcându-se din Franța.

Kanye West și Irina Shayk au fost văzuți împreună în Franța, și potrivit People, mai multe surse au spus că rapperul și modelul au sărbătorit acolo aniversarea celor 44 de ani ai muzicianului.

Fostul soț al lui Kim Kardashian și modelul celebru au fost surprinși, plimbându-se în regiunea Provence, iar timp de trei zile au fost cazați la Villa La Coste.

Potrivit celor de la Daily Mail, cei doi proaspeți îndrăgostiți s-au oprit la un moment dat pentru a face câteva poze.

„Păreau că se simt foarte confortabil unul lângă celălalt', potrivit sursei menționate.

Vestea noii relații vine la câteva luni după ce Kardashian a cerut divorțul de West în februarie, după șase ani de căsătorie.

„Irina nu este deloc prietenă cu Kim, așa că nu există nici o ciudățenie acolo', a adaugat un alt insider.

West are împreună cu Kardashiian fiicele North (7 ani jumătate) și Chicago (3 ani) și fiii Saint (5 ani) Psalm (2 ani). Între timp, Shayk o are pe fiica Lea De Seine, în vârstă de trei ani jumătate, cu actorul Bradley Cooper, de care s-a despărțit în 2019 după patru ani de relație.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete