Zodiile care se îndrăgostesc în luna mai. Își pot întâlni sufletul pereche!

Zodiile care se îndrăgostesc în luna mai

Luna mai este momentul din an în care ne lăsăm ușor duși de val. Temperaturile din termometre cresc treptat și odată cu ele și sentimentele încep să devină tot mai intense, iar tot acest cadru natural favorizează apariția unor noi povești de dragoste.

Iubirile de mai sunt cele care rămân de multe ori în mintea celor care le trăiesc și asta pentru că sunt intense și pasionale. Chiar dacă superstițiile vechi spun că relațiile întemeiate în luna mai nu sunt tocmai de lungă durată, anumite zodii vor reuși să își găsească sufletul pereche în următoarea perioadă și chiar pot ajunge la căsătorie.

Zodiile care se îndrăgostesc în luna mai

1. Berbec

Berbecii vor încerca în luna mai să aibă o viață socială cât mai activă. Dacă până acum nu și-au făcut timp pentru întâlnirile cu prietenii, în această lună vor ieși tot mai des în oraș, vor socializa și astfel vor reuși să își întâlnească sufletul pereche. Spre jumătatea lunii pot fi cuprinși de sentimente foarte puternice, vor fi mult mai romantici și mai seducători decât în mod normal.

2. Gemeni

Luna mai le priește atât de bine încât Gemenii vor simți că nimic nu este imposibil pentru ei. Se vor simți apreciați, curtați și la rândul lor vor încerca să strânească interesul acelor persoane pentru care au anumite sentimente. Sunt hotărâți să își dedice timpul unei relații și să găsească o persoană care să le rămână aproape cât mai mult timp. Cu toate că sunt șanse mari să își întâlnească marea dragoste, trebuie să rămână totuși cu picioarele pe pământ și să nu se grăbească atunci când fac anumite alegeri.

3. Scorpion

Scorpionii au gânduri mari în această lună. Nativii acestei zodii pot decide să facă un pas important în viața lor și să își întemeieze o familie. Cei singuri au șanse mari să trăiască experiențe intense, iubiri pasionale, dar trebuie să își țină în frâu entuziasmul, mai ales dacă persoana cu care vor să aibă o relație a apărut recent în viața lor. Scorpionii pot simți că a venit momentul să ofere totul partenerului, iar acest lucru îi va determina ca de multe ori să pună persoana iubită pe primul plan.

4. Săgetător

Mai este o lună favorabilă din punct de vedere sentimental și pentru Săgetători. Își vor face curaj să își exprime liber sentimentele, iar acest lucru le poate aduce mulțumire sufletească. În această lună pot găsi persoana care să îi înțeleagă perfect și alături de care să își construiască un viitor.

Bianca Hriscu

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Horoscopul lunar mai 2018: carieră, dragoste și relații, sănătate

Care sunt cele mai supărăcioase zodii? Trebuie să ai mare grijă când stai de vorbă cu ele

Horoscop chinezesc 2018. Acestea sunt zodiile care își vor întâlni marea dragoste în Anul Câinelui de Pământ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop