Zodiile care se îndrăgostesc în luna mai. Acești nativi reușesc să cucerească pe oricine!

Zodiile care se îndrăgostesc în luna mai au așteptat foarte mult timp ca iubirea să apară în viața lor. Fie că au fost singuri, fie că au fost prizonierii unei relații toxice, acești nativi reușesc să se reinventeze, sunt romantici și pot să cucerească pe oricine.

Iubirea este capitolul la care trei nativi ai zodiacului vor excela în luna mai. Vor găsi modalitatea prin care să iasă în evidență și să stârnească interesul celor din jur, iar atunci când adevărata lor personalitate va ieși la iveală, cu siguranță va exista o persoană fascinată de felul lor de a fi.

Zodiile care se îndrăgostesc în luna mai

1. Berbec

Luna mai este una fierbinte pentru Berbeci și chiar dacă nu suntem în mijlocul verii, acești nativi se vor aprinde foarte repede și au șanse mari să se îndrăgostească nebunește. Persoanele născute în această zodie sunt mai îndrăznețe ca niciodată, iar dacă vor găsi o persoană care să le stârnească interesul, cu siguranță vor face tot ce ține de ele pentru a-i atrage acesteia atenția. Acești nativi sunt hotărâți să nu își petreacă vara singuri, ceea ce înseamnă că vor pune în practică tehnicile de seducție învățate de-a lungul timpului pentru a cuceri.

2. Leu

Leii sunt foarte pasionali, iar această calitate a lor le va fi de mare ajutor în luna mai. Pot întâlni o persoană specială care să fie pe placul lor și cu care să aibă o legătură amoroasă. Chiar dacă la început vor lua totul în glumă, ceea ce părea o joacă se poate transforma într-o relație serioasă și duși de val, anumiți Lei chiar se pot gândi la o eventuală căsătorie. De preferat ar fi să nu se grăbească și să analizeze lucrurile cu calm, până în cel mai mic detaliu.

3. Fecioară

O persoană din trecut se poate întoarce în viața lor, iar acest lucru le va da Fecioarelor toate planurile peste cap. Când credeau că acea iubire s-a consumat, cei născuți în această zodie vor vedea că, în realitate, sentimentele sunt mai intense ca niciodată. Să se întoarcă în trecut și să acorde o a doua șansă sau să își îndrepte atenția către viitor, căutând o persoană care să le ofere exact ceea ce au nevoie? Decizia le apariție în totalitate Fecioarelor.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Zodiile care vor străluci în luna mai. Cine sunt norocoșii zodiacului?

Cum sunt influențate zodiile de Luna Neagră în Pești din 3 mai? Efectele negative se vor resimți până în 2020!

Horoscop mai – ce spun astrele în luna lui Florar

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop