Horoscop vineri, 3 mai. Este momentul în care vor ieși la iveală cele mai mari secrete!

Horoscop vineri, 3 mai. Acesta este momentul în care vor ieși la iveală cele mai mari secrete. Foarte mulți nativi vor descoperi că, de fapt, persoanele în care au avut cea mai mare încredere au încercat în tot acest timp să îi păcălească, iar dezamăgirea va fi mai profundă ca niciodată.

Horoscop vineri, 3 mai. Este momentul în care vor ieși la iveală cele mai mari secrete

Weekendul începe cu stângul pentru anumite zodii și asta pentru că vor afla detalii mai puțin plăcute despre cei pe care îi credeau apropiați. În timp ce anumiți nativi vor fi supărați și dezamăgiți, alții vor avea parte de o zi liniștită și chiar de surprize din partea unor persoane pe care nu le-au mai văzut de foarte mult timp.

Horoscop vineri, 3 mai: Berbec

Relațiile de prietenie vor avea de suferit. Berbecii pot afla detalii ascunse despre anumite persoane, iar aceste informații îi vor face pe nativii născuți în această zodie să se îndepărteze de persoanele pe care până acum le considerau de încredere. Vor suferi pentru că au fost mințiți și vor simți nevoia să se retragă pentru câteva clipe pentru a-și găsi liniștea.

Horoscop vineri, 3 mai: Taur

Taurii au parte de o zi plină. Reușita unui anumit lucru stă în mâinile lor, vor fi puși în situația de a lua o decizie foarte importantă, iar acest lucru îi va obosi peste măsură. Totul depinde doar de ei, iar acest lucru va pune foarte multă presiune pe acești nativi.

Horoscop vineri, 3 mai: Gemeni

Gemenii se trezesc plini de energie, cu o stare de spirit foarte bună și îi vor molipsi și pe cei din jurul lor. Deși abia s-au întors din vacanță, acești nativi plănuiesc o nouă escapadă, astfel ca șansele să își petreacă weekendul la mare, la munte sau într-un loc departe de agitația orașului sunt foarte mari.

Horoscop vineri, 3 mai: Rac

Cu toate că au avut parte de mai multe zile libere, Racii nu au reușit deloc să se odihnească, iar la final de săptămână, oboseala acumulată își spune cuvântul. Acești nativi trebuie să se preocupe mai mult de starea lor de sănătate și să nu ignore simptomele neplăcute care pot să apară.

Horoscop vineri, 3 mai: Leu

Ieșirile cu prietenii îi vor face pe Lei să își pună în valoare calitățile și să fie remarcați de cei din jur. În viața celor singuri poate să apară un personaj-cheie care să îi pună pe jar și să le stârnească interesul. Mare atenție cu cine intrați în vorbă!

Horoscop vineri, 3 mai: Fecioară

Fecioarele sunt foarte sensibile astăzi și orice informație poate să le schimbe complet starea de spirit. Ar fi bine să trateze totul cu indiferență și să nu pună preț pe comentariile răutăcioase venite din exterior.

Horoscop vineri, 3 mai: Balanță

L-au ținut ascuns cât au putut, dar acum totul a ieșit la iveală. Balanțele vor dezvălui, din greșeală, cel mai mare secret al lor persoanei nepotrivite, iar acest lucru poate avea o mulțime de consecințe negative. Cu toate acestea, persoanele născute în zodia Balanță vor simți că au scăpat de o mare povară de pe suflet.

Horoscop vineri, 3 mai: Scorpion

Scorpionii se trezesc cu gândul la schimbare și vor acționa în acel sector al vieții care îi nemulțumește. Vor îndrăzni să renunțe la lucrurile care le fac rău, chiar dacă decizia nu va fi deloc una ușoară.

Horoscop vineri, 3 mai: Săgetător

Până acum i-au pus pe alții pe primul plan, însă a venit momentul să se gândească și la ei. Anumite probleme de sănătate îi vor pune serios pe gânduri pe Săgetători și vor conștientiza că trebuie să aibă mai multă grijă de ei.

Horoscop vineri, 3 mai: Capricorn

Capricornii sunt hotărâți să lase trecutul în spate și să privească cu optimism spre viitor. Au încercat să dea o nouă șansă unei relații mai vechi, dar lucrurile nu au evoluat așa cum și-au dorit. Este momentul în care pot renunța la trecut și își pot face planuri noi.

Horoscop vineri, 3 mai: Vărsător

Vărsătorii primesc astăzi o veste pe care o așteptau de foarte mult timp. Viața lor este pe cale să se schimbe, pot obține o promovare la locul de muncă sau chiar o nouă ofertă de job. Dacă vor cântări bine lucrurile, pot lua cele mai bune decizii. În plus, în viața lor își poate face apariția o persoană pe care nu au mai văzut-o de foarte mult timp și care le pregătește o mulțime de surprize plăcute.

Horoscop vineri, 3 mai: Pești

Chiar dacă este greu, Peștii trebuie să învețe să spună nu acelor persoane care îi țin pe loc. Acești nativi vor afla un adevăr dureros despre o persoană importantă din viața lor. Acum sunt puși în situația de a-și schimbea atitudinea față de această persoană și este esențial să nu se lase păcăliți de vorbele frumoase. Această persoană toxică trebuie să dispară din viața lor dacă își doresc să fie fericiți!

Foto: shutterstock.com

Citește și:

 Zodiile care vor străluci în luna mai. Cine sunt norocoșii zodiacului?

Cum sunt influențate zodiile de Luna Neagră în Pești din 3 mai? Efectele negative se vor resimți până în 2020!

Horoscop mai – ce spun astrele în luna lui Florar

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop