Zodiile care își găsesc fericirea săptămâna asta! Sunt trei norocoase

Zodiile care își găsesc fericirea săptămâna asta! Sunt trei norocoase

În această perioadă, Soarele intră în zodia Berbecului. Acest fenomen semnifică faptul că în această săptămână vor avea loc mai multe schimbări radicale în viața anumitor oameni. Toată lumea primește vești bune, însă de departe doar trei zodii își regăsesc fericirea și liniștea pierdută.

Berbecul se schimbă total datorită unei provocări

Soarele este de partea celor care s-au născut în zodia Berbec în această săptămână. Acest lucru le vor aduce șanse noi! Pe 20 martie, a avut loc echinocțiul de primăvară, iar Soarele a intrat în zodia Berbecului. Astfel, a început un nou an astrologic. Este o perioadă cu multe transformări pentru acești nativi. Vor fi provocați să schimbe anumite aspecte din viața de zi cu zi.

Dacă ești Berbec, nu te teme de schimbare și nu amâna activitățile care îți plac în mod deosebit și care îți aduc bucurie, scrie libertatea.ro. Vei descoperi în curând un lucru care te va face fericită, dar trebuie să fii pregătită să îl accepți.

Racul are noroc în carieră

În această perioadă, se încheie zodia Peștilor, în care Racilor le-a mers destul de bine. Cu toate acestea, începe zodia Berbecului care le poate aduce nativilor Raci mult mai multe șanse decât și-ar imagina. Mai alesnativii ambițioși, care își caută un alt loc de muncă sau care vor să dezvolte o afacere vor avea de profitat.

În următoarele zile, acești nativi vor reuși să stabilească noi legături și contacte care îi vor ajuta mai târziu în carieră. Așadar, trebuie să fie atenți la detalii. Racii vor fi cu adevărat fericiți când vor primi o ofertă bună. Va fi o recompensă financiară pentru care merită să muncească mai mult.

Fecioarele vor avea parte de mai multă dragoste

În ultima decadă a lunii martie, nativele din zodia Fecioarei sunt răsfățate de astrele iubirii. După echinocțiul din 20 martie, Soarele le ajută pe nativele singure care își doresc un iubit să își facă mai mulți prieteni. Aceste native vor avea de unde alege și vor regăsi fericirea alături de bărbații potriviți.

Chiar și Fecioarele care sunt căsătorite vor avea parte de o perioadă bună. Ele vor primi mai multe dovezi de iubire, se vor împăca cu soții sau partenerii lor. Ba chiar acestea vor avea parte de câteva nopți pline de romantism.

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Horoscop 20-26 martie 2017. Cum sunt influenţate zodiile de intrarea Soarelui în Berbec

3 zodii născute sub o stea norocoasă

Cum îți dai seama dacă intenţionează să te părăsească, în funcţie de zodia lui

Horoscop ţigănesc martie 2017. Previziuni surprinzătoare pentru fiecare zodie în parte

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop