Zodiile care au cele mai multe șanse să câștige la loto în luna martie. Norocul e de partea lor la început de primăvară

Luna martie este prima lună de primăvară și marchează un nou început, iar pentru anumite zodii, acest moment se poate dovedi unul favorabil din punct de vedere financiar.

Martie le va aduce anumitor zodii mai mulți bani în cont, dar în timp ce unii vor fi nevoiți să muncească puțin mai mult pentru a-i obține, alții vor avea norocul de partea lor și pot obține sume mari de bani de pe urma jocurilor de noroc.

Zodiile care au șanse să câștige la loto în martie

1. Berbec

Pentru Berbeci, luna martie este una foarte norocoasă. Pe lângă faptul că se vor face remarcați la locul de muncă și pot fi răsplătiți cu o mărire de salariu, acești nativi au mari șanse să obțină venituri și din alte surse, inclusiv din jocurile de noroc. Astfel, dacă nu trece săptămână fără să joace la loterie, prima lună de primăvară le poate aduce potul cel mare.

2. Gemeni

Gemenii au cele mai mari șanse să câștige la loto în martie 2018. Cei născuți în acest semn zodiacal vor fi favorizați de astre din punct de vedere financiar și vor reuși să obțină sume mari de bani, fără să depună prea mult efort. Bazându-se pe intuiție, acești nativi pot ghici cele 6 numere norocoase la loto și se pot alege cu marele premiu.

3. Săgetător

Primăvara aduce vești bune pentru cei născuți în zodia Săgetătorului. Mercur și Venus se află într-o zonă norocoasă, ceea ce îi va influența pozitiv pe acești nativi. Din punct de vedere financiar, Săgetătorii nu trebuie să își facă griji și asta pentru că luna martie le va aduce sume importante de bani. Fie că vor primi o moștenire, fie că vor câștiga un premiu consistent la loterie, norocul este de partea lor în această primăvară.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cum sunt zodiile influențate de Luna Plină în Fecioară din 2 martie

Zodiile care își pot întâlni marea dragoste în luna martie. Se anunță o perioadă benefică din punct de vedere sentimental

Zodiile care se vor face remarcate la locul de munca. Anul Câinelui de Pâmânt le va aduce succes pe plan profesional

Vezi şi de unde se ridică banii câștigați la Loto!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop