Zodii bune la pat. Cum fac sex femeile în funcție de zodia lor

Zodii bune la pat

Cum fac sex femeile în funcție de zodia în care s-au născut.

Secretele pe care vor să le afle toți bărbații despre partenerele lor înainte să ajungă în dormitor și să treacă la fapte.

Cum fac sex femeile din fiecare zodie a horoscopului.

Zodii bune la pat. Cum fac sex femeile în funcție de zodia lor: Berbec

Femeilor din zodia Berbec le place să dețină controlul chiar și atunci când fac sex. Nu sunt adeptele preludiilor, ele vor să ajungă cât mai repede în momentul de maximă plăcere. Le place să experimenteze, să li se vorbească murdar, să-și pună în aplicare toate fanteziile și gândurile fierbinți care le-au trecut vreodată prin cap. Dacă nu vor primi satisfacția scontată, o vor căuta, fără remușcări, în altă parte.

Zodii bune la pat. Cum fac sex femeile în funcție de zodia lor: Taur

Femeii Taur îi place să facă dragoste, nu sex. Pune mare preț pe blândețe și tandrețe, își dorește să fie mângâiată și luată ușor. Își dă toată silința să își satisfacă partenerul. Cel mai bine se simte în poziția misionarului pentru că adoră să își privească în ochi iubitul în cele mai intime momente.

Zodii bune la pat. Cum fac sex femeile în funcție de zodia lor: Gemeni

O persoană spontană, care trăiește clipă. Femeii din zodia Gemenilor nu îi plac relațiile de lungă durată, stabile și serioase, nu vrea să facă sex mereu cu același bărbat. Ea caută mereu parteneri noi, cu care să poată discuta fără perdea și care să o satisfacă și să îi facă mereu pe plac. Adoră să facă sex, să experimenteze, să vorbească murdar și să i se vorbească murdar.

Citește mai mult despre cum fac amor femeile în funcție de zodia lor AICI.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop