Zi: „dulceață”! Ai poftă de viață!

A venit primăvara și, odată cu ea, cheful de joacă. Nu-l simți? Nu-i nimic, ți-l stârnim noi. Începem cu acest joc pe care îl știm din copilărie când ne amuzam făcând rime plecând de la un cuvânt pe care îl sugerăm prietenilor de joacă. 

Continuăm tot cu amintiri amuzante sau, mai degrabă, dulci. La propriu. Nu-i așa că simți și acum gustul dulceții de căpșuni din care mama făcea doar câteva borcane și pe care le ținea bine, departe de gurile pofticioase care devorau tot? Numai că nu reușea mereu, căci erau găsite și savurate pe ascuns. Cu poftă, cu voioșie.

A venit primăvara! Joacă-te și acum, trăiește cu poftă clipele prezente zâmbind din când în când amintirilor amuzante și dulci. E un îndemn din inimă pentru momentele în care alunecăm pe toboganul grijilor cotidiene, al mărunțișurilor cărora le dăm prea multă atenție. 

Hai, zi: 'Dulceață'! 😊

Poftă de viață. Poftă de gust bun.

Vălenii de Munte îți aduce poftă de viață. Și dulceață. Dulceață în trei sortimente din trei tipuri de fructe delicioase: căpșuni, vișine și afine. Cu gust bun, natural. Și cu conținut redus de zaharuri – cu 30% mai puține zaharuri decât produse din aceeași categorie. Dar cu mult fruct: pentru fiecare 100g de produs sunt folosite 60g de fructe.

Nu ne crezi? Nu te putem convinge decât dacă le guști. Doar așa vei vedea că avem dreptate. Gustul ales, păstrat cu drag se regăsește din plin în dulceața Vălenii de Munte. 

Vălenii de Munte, un brand clasic și modern totodată, aduce în atenția consumatorilor o gamă completă de produse pe bază de roșii și, mai nou, fructe.

Sub acest brand se regăsesc produse obținute din roșii de calitate superioară, culese doar în vârf de sezon, atunci când acestea ating desăvârșirea. Portofoliul este diversificat, format din 9 produse, toate pregătite să ofere gustul ales pentru mesele de acasă.

Fie că te hotărăști să gătești feluri tradiționale – supă, ciorbă, tocăniță, sosuri, fie că simți că a venit momentul să încerci feluri noi, inspirate din rețetele altor țări – paste, pizza etc., gama Vălenii de Munte este însoțitorul perfect în călătoria culinară. 

Fără conservați, pentru un gust bun al mâncării. Aduce arome irezistibile, dă plus de culoare și savoare.

În completarea portofoliului, au fost lansate trei sortimente de dulceață: căpșuni, vișine, afine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial