ZenSpring: Târg online de primăvară marca Zentastic Arts

Voi credeați că mai vedeți în iarna 2022-2023 zăpadă? Nici noi. Cu toate astea, ne bucurăm ca niște copii acum, în prag de primăvară, să ne plimbăm cu zăpada scârțâind sub tălpi, soarele-n ochi și nasul în vântul proaspăt. Asta ne aduce aminte cum cu mulți ani în urmă, pe vremea când internetul era încă în fașă în România și rețelele sociale inexistente, mergeam în căutare de cadouri prin oraș. Cadouri handmade erau mai puține dar erau, flori cu miros bogat ne așteptau în buchețele, mărțișoare pentru toate buzunarele și deseori găseai cam tot ce îți trebuia la momentul respectiv, într-o singură plimbare.Acum, ani și ani mai târziu, există cadouri de care nici nu știai că ai nevoie (vezi categoriile noastre de mai jos) și există posibilitatea de a cumpăra cadouri de care și câte vrei de pe Internet. Noi am creat un loc, o comunitate de oameni aparte care oferă și produse și servicii care mai de care mai interesante, frumoase și speciale. Ai ocazia să-i cunoști pe toți în cadrul platformei Zentastic Arts și în comunitatea de pe Facebook, Zentastic Arts România.

Acest concept a fost creat pentru a îmbina spiritualitatea cu arta și pentru a oferi celor interesați și pasionați de aceste domenii o oază de informații noi, experiențe interesante, produse naturale, cadouri unice și mai ales daruri pentru suflet, toate realizate de români.

Anul acesta, cu ocazia sărbătorilor de sfârșit de iarnă și început de primăvară, te invităm să ne calci pragul la târgul online ZenSpring

Când: târgul se desfășoară pe tot parcursul lunii Februarie, mai exact de la 1 Februarie până pe 1 Martie

Unde: în platforma ZentasticArts.ro și în grupul de Fb Zentastic Arts România

De ce: scapi de umblat prin vânt, ploi, mocirlă, ai o varietate mare de produse și servicii pe care le poți face cadou, cumperi cadouri produse local și servicii oferite de profesioniști în domeniul lor

Ce vei găsi la târg?

Cadouri de Valentines Day, cadouri de Dragobete, mărțișoare, cadouri pentru 8 Martie, cadouri pentru femei, cadouri pentru bărbați, cadouri pentru mame, și câte și mai câte.

Cadouri sub formă de produse: makeup, cosmetică, tablete parfumate, wax melts, lumânări, tablouri, platouri, coastere, cutii cu cristale, broșe, cercei, ilustrații în acuarelă, semne de carte, brelocuri, bijuterii din pietre semiprețioase, accesorii din perle, seturi cadou, produse de aromaterapie, uleiuri afrodisiace, bețișoare parfumate, parfumuri vibraționale, gulere croșetate, mănuși, dream catchers, inele, brățări, ciocolată, bomboane, cremă de ciocolată, carduri cu mantre, pandantive, genți croșetate, elastice de păr croșetate și multe altele.

Cadouri sub formă de servicii: numerogramă, terapie pentru relații armonioase, vouchere pentru evenimente de dezvoltare personală în manieră ludică, sesiuni de răsfăț energetic și emoțional pentru femei, sesiuni de vindecare a relației cu mama, curățarea energetică a casei, sesiuni de manifestare, workshop pozitivism toxic, astrogramă natală și linie destin, astrogramă previzională, astrogramă relațională, astrogramă pentru copii, sesiuni de aflarea energiei dominante conform Ayurveda și echilibrarea ei, divinație intuitivă.

Sună intrigant și interesant? Chiar este!

Mici branduri care ni se alătură cu mare dedicare: Daniela Răuță, Magazinul Parfumat, Ornamente cu Dichis by Andreea Triculescu, BOemA Art, Farasha Inner Outer Balance, Buline Colorate, ThorNaDa Crafts, My Zorzon, AM Bucurie, Pure Nature, Croșetăria, Irina Nicolai, ArtizanEle, Veganzza, Marieta Matache, Tünde Márton, Magia Fiecărei Zile, Laura Ilie, Atelier Cinq, Lenani și alții.

Pentru a vedea toate ofertele târgului de primăvară, te așteptăm în comunitatea Zentastic Arts. Ne vedem acolo!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial