Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402): imagini care nu se disting de realitate grație tehnologiei OLED

ASUS a surprins lumea cu seria Zenbook Duo de laptopuri cu doua ecrane, iar de atunci au avut loc multe îmbunătățiri, astfel, noul Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) se laudă cu un ecran principal OLED actualizat cu rezoluție înaltă 2.8K, un raport de aspect modern 16:10, o rată de împrospătare rapidă de 120 Hz și un timp de răspuns perfect, de doar 0.2 milisecunde, toate aceste caracteristici lucrând pentru a afișa imagini de o claritate excepțională.

Pentru Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402), ASUS a pornit de la planșă goală și a desenat un laptop pentru creatori care nu face compromisuri la capitolul performanță, fiind pregătit chiar și pentru cele mai solicitante fluxuri de lucru și oferind un spațiu de lucru util care rivalizează cu cel oferit de un sistem desktop.

Display OLED la 120 Hz de care nu vei dori să te desparți

Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) dispune nu de unul, ci de două ecrane superbe, foarte asemănătoare, pentru că atât afișajul OLED, cât și ecranul secundar ScreenPad Plus împart o serie de caracteristici importante: rulează fluid la 120 Hz, afișează o grafică detaliată grație rezoluției de 2880 x 1800 pixeli, acoperă în totalitate volumul de culoare folosit în cinematografie, DCI-P3, și sunt calibrate și validate PANTONE înainte de a ieși din fabrică.

Afișajul principal are o diagonală vizibilă de 14.5 inch cu aspect înalt 16:10, oferind, practic, aceeași arie de lucru cu un ecran de 15.6 cu aspect 16:9, dispune de suport Dolby Vision, primind în același timp cea mai înaltă certificare HDR OLED: VESA DisplayHDR 500 True Black, care nu ar fi fost posibilă fără luminozitatea maximă de 550 niți. Și, bineînțeles, pentru că este vorba de un ecran ASUS OLED, emisiile dăunătoare de lumină albastră sunt foarte scăzute, lucru certificat și de institutul independent TUV Rheinland.

Cifra uluitoare a contrastului, 1.000.000:1, și timpul de răspuns infim, de doar 0.2 ms al afișajului principal OLED garantează o claritate imposibilă a celor mai mici detalii în timpul scenelor în mișcare, dar și atunci când derulezi textul dintr-o pagină web.

ScreenPad Plus: fluxuri de lucru pe care ți le poți personaliza cu ScreenXpert 3

În ajutorul afișajului principal, Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) oferă o nouă variantă a ecranului secundar ScreenPad Plus, care are acum o diagonală de 12.7 inch ce acoperă toată lățimea laptopului, oferind în premieră o rezoluție 2.8K, afișare fluentă la 120 Hz și o luminozitate maximă care a ajuns la valoarea de 500 niți.

La fel ca și ecranul principal, ScreenPad Plus poate fi utilizat prin control tactil și permite configurarea uneltelor de lucru pentru fluxuri de creativitate și multitasking care se mulează pe felul tău de a lucra cu ajutorului Panoului de Control, o componentă a aplicației ScreenXpert 3. Panoul de Control este personalizabil în totalitate și este compatibil cu aplicațiile din Adobe Creative Suite: Adobe Photoshop, Illustrator, Lightroom Classic, Premiere Pro și After Effects, cu multe alte aplicații populare aflate deja în lucru.

Performanță silențioasă pe care te poți baza oricând

Utilizarea componentelor de ultimă generație ale laptopului Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) permite abordarea fluxurilor de lucru care erau de neimaginat acum câțiva ani pe un laptop atât de compact. Astfel, în configurația cea mai puternică vei găsi un procesor Intel Core i9-12900H din generația a 12-a cu frecvență maximă de 5 GHz și o placă video NVIDIA GeForce RTX 3050Ti cu TDP total combinat de 85 Wați.

Folosirea componentelor de un asemenea calibru aduce necesitatea unui sistem de răcire regândit de la zero. Astfel, avem pe de o parte Active Aerodynamic System Ultra (AAS Ultra), un mecanism simplu și foarte ingenios care îmbunătățește răcirea și ergonomia prin înălțarea și înclinarea în același timp a ecranului ScreenPad Plus la un unghi de 12 grade pentru a mări fluxul de aer rece care ajunge la componente 38%. De răcirea propriu zisă a laptopului Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) se ocupă ASUS IceCool, un sistem cu două ventilatoare de 12 V cu 93 și 97 de lame subțiri, curbate, și un radiator cu lamele fine, străbătut de două conducte de căldură de 8mm grosim. Împreună, cele două sisteme pot să răcească componentele în timp ce păstrează un nivel acustic redus, măsurat la doar 28 dB în modul Whisper.

Noul laptop Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) poate fi comandat direct din magazinul eShop ASUS România.

La final, îți aducem la cunoștință desfășurarea campaniei Părerea ta contează unde te poți înscrie și tu prin publicarea unei recenzii de utilizare a noului tău laptop ASUS cu lungime de cel puțin 200 de caractere pe oricare dintre platformele participante, pentru care vei primi în mod gratuit un an de extindere a garanției pentru produsul tău.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial