Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): cea mai uimitoare călătorie vizuală

ASUS îți dezvăluie viitorul laptopurilor prin noul laptop Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), primul model cu ecran sensibil la atingere de 17.3 inch care se poate împături ușor într-un laptop cu o carcasă de doar 12.4 inch diagonală, o arie mai mică decât o coală de hârtie format A4, facilitând transportarea acestuia, fără a renunța la experiența de utilizare oferită de un laptop cu ecran mare.

ASUS este un nume legendar în domeniul inovației tehnologice și acest lucru se observă cel mai bine în cazul surprinzătorului laptop Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), un model care nu seamănă cu nimic din ce ai văzut până acum, find definit de versatilitate, inovație și, nu în ultimul rând, de ingeniozitate. Revoluția nu ar fi fost posibilă fără ecranul pliabil cu diagonală de 17.3 inch, rezoluție fină 2560 x 1980 pixeli și raport de aspect 4:3 care se poate îndoi la mijloc, moment în care formează două ecrane separate cu aspect 3:2 și rezoluție 1920 x 1280 pixeli, alăturate fără margini deranjante, oferind în acest fel un spațiu de lucru continuu.

Un ecran revoluționar, într-o clasă doar a sa

Noul format de laptop pliabil este capabil de versatilitate exemplară, fără rival, putând fi utilizat în mai multe moduri noi de lucru care vin în completarea celor oferite de tastatura Bluetooth detașabilă ASUS ErgoSense care integrează și un touchpad precis.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) este tipul de laptop care poate fi adaptat optim pentru orice sarcină de lucru, putând fi configurat simplu în diverse moduri: ca un laptop clasic cu tastatură fizică sau virtuală, în mod desktop, ca o tabletă sau eBook reader, fie poate fi sprijinit pe birou cu ecranul deschis complet pentru vizualizări multimedia sau fluxuri de lucru complexe. Posibilitățile de configurare nu cunosc limitări. Rearanjarea aplicațiilor pe ecran, indiferent de configurație, se face foarte intuitiv cu ajutorul software-ului ScreenXpert.

ASUS a dezvoltat un panou special cu margini subțiri NanoEdge care contribuie la obținerea unui raport excelent ecran-corp de 87%. Panoul utilizează cea mai recentă tehnologie OLED (Organic Light Emitting Diode) și aduce toate avantajele cu care te-ai obișnuit de la un ecran ASUS OLED, începând cu rezoluția 2.5K, imaginile HDR hiper-realiste, calibrarea PANTONE din fabrică a fiecărui panou, experiența cinematică veritabilă oferită de Dolby Vision și terminând cu protejarea ochilor prin emisii de lumină albastră dăunătoare scăzute, realizare certificată de institutul german TUV Rheinland.

În clipa în care deschizi pentru prima dată ecranul, vei fi plăcut impresionat de cele 1.07 miliarde de culori vii, afișate cu un contrast aproape infinit de 1.000.000:1 și la o luminozitate maximă de 500 niți, fără întreruperi supărătoare, lucru făcut posibil de timpul de răspuns foarte rapid de doar 0.2 milisecunde.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): noul standard Premium

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) este, totodată, și un produs elegant care redefinește semnificația premium, folosind materiale de calitate pentru construcția șasiului și a accesoriilor. Prima interacțiune va fi o surpriză pentru că vei fi întâmpinat de noua monogramă ASUS, întipărită în suprafața sticlei de nuanță albastru închis.

Șasiul ultra-compact are o grosime de doar 0.87 cm atunci când ecranul este deschis la 180 de grade și 1.74 cm când este pliat. Pentru construcție au fost folosite materiale foarte durabile, la bază găsindu-se un aliaj de magneziu finisat în nuanța Tech Black, carcasa fiind acoperită parțial de un suport ergonomic din piele ecologică de culoare verde închis. Balamaua de care depinde închiderea și deschiderea ecranului OLED pliabil a fost îndelung testată pentru durabilitate, fiind garantată pentru 30.000 de cicluri complete, număr suficient pentru mulți ani de utilizare fără probleme.

De neimaginat doar acum câțiva ani, suprafața de lucru extinsă oferită de un laptop cu ecran de 17 inch este disponibilă astăzi într-un laptop pliabil cu dimensiuni semnificativ reduse care cântărește doar 1.5 kg fără tastatură și 1.8 kg împreună cu tastatura ErgoSense. Împăturit, Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) nu depășește dimensiunile unei foi de hârtie format A4, putând fi transportat discret în eleganta husă inclusă în pachet.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) nu se mulțumește să fie un simplu laptop pliabil, motiv pentru care a fost dotat de ASUS cu componente de ultimă generație suficient de rapide pentru sarcinile uzuale ale utilizatorilor în mișcare: procesoare Intel din generația a 12-a, până la un foarte capabil model Core i7, cip grafic integrat Iris Xe, porturi Thunderbolt 4 capabile de viteze maxime de până la 40 Gbps, o baterie încăpătoare de 75 Wh care oferă o autonomie uzuală de 9.5 ore și care se încarcă prin USB-C. La toate acestea se adaugă și conectivitate fără fir WiFi 6E.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial