Zanni, care e pasionat de pictat, și-a scos tablourile la vânzare. Cât costă o operă de artă creată de el

Zanni, care a câștigat două sezoane ale emisiunii „Survivor', e pasionat de cântat și, mai nou, de pictat. A scos una dintre operele lui de artă la vânzare, iar prețul pe care îl cere e în euro.

De curând, Zanni s-a filmat în timp ce desena un tablou și i-a anunțat pe internauți că este de vânzare. Prețul acestuia este de 350 de euro și așteaptă să vadă cine dorește să aibă, în propria locuință, un tablou făcut de el.

​În mediul online, acesta a primit o mulțime de mesaje de susținere din partea celor care îl urmăresc, felicitându-l pentru talentul pe care îl are și încurajându-l să continue în această direcție. „Talent, nu glumă. Există oare ceva la ce să nu te pricepi tu Zannidache?', „Doamne ferește, dar câte calități/talente mai poți avea?', „Vărul nostru preferat se pricepe la toate. Foarte mișto desenul', au fost doar o parte dintre comentariile pe care acesta le-a primit, conform protv.ro.

zanni-a-crescut-la-orfelinatSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

Iancu Sterp, adevărul despre Survivor All Stars: „Zanni avea pachet săptămânal de mâncare, avea telefon'

Iancu Sterp, fost concurent la Survivor All Stars, a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare despre competiția la care a participat. A adus acuzații grave la adresa lui Zanni, câștigătorul sezonului, susținând că acesta a beneficiat de avantaje nepermise pe parcursul concursului.

Nemulțumirile lui Iancu Sterp se concentrează în principal pe declarațiile făcute de Zanni atât în finala competiției, cât și în apariția sa din emisiunea lui Cătălin Măruță. Iancu a declarat că Zanni a afirmat că succesul său în competiție s-ar fi datorat exclusiv sprijinului echipei Războinicilor, ceea ce l-a deranjat profund pe Sterp.

„Am fost șocat să aflu că Zanni a avut acces la mâncare și telefon. În timp ce noi ne chinuim să găsim hrană și să supraviețuim, el primea avantaje nepermise. Este o nedreptate imensă’, a declarat Iancu Sterp în emisiunea „La Măruță’.

Dezvăluirile lui Iancu Sterp ridică semne de întrebare asupra corectitudinii competiției și integrității organizatorilor, iar aceste acuzații au stârnit deja controverse în rândul fanilor emisiunii. Rămâne de văzut cum vor răspunde Zanni și producătorii Survivor All Stars la aceste acuzații grave.

„El a fost eliminat, el e eliminat. Asta m-a deranjat foarte tare și o să spun adevărul. Zanni a spus că eu am stat pe spate și mă uitam la Războinici cum se bat. A fost exact invers. Zanni avea pachet săptămânal de mâncare, avea telefon. Cei din stafful Survivor nu știau, bănuiau, nu l-au prins niciodată. 

Nu ne dădea nimeni în plus de mâncare, dar dacă noi ne fofilam pe ici, pe colo, poate reușeam. Eu mă duceam noaptea la furat, la tomberon, și mai găseam sandwich… Echipa de producție arunca la gunoi, pentru că nu mai știau’, a declarat Iancu Sterp la PRO TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete