Xonia a fost prinsă la volan sub influența drogurilor și a băuturilor alcoolice: „Îmi pare rău”

Xonia, cunoscută în România drept o interpretă de muzică dance și pop, a fost recent prinsă la volan sub influența drogurilor și a băuturilor alcoolice. Incidentul a avut loc în timpul nopții, după ce artista a petrecut câteva ore într-un club din București.

Potrivit poliției, Xonia a fost oprită în trafic pentru un control și a fost supusă unui test de alcoolemie și droguri. Rezultatele testului au arătat că artista avea în sânge o cantitate semnificativă de alcool și că a consumat și o substanță ilegală.

„La data de 23 Iunie a.c., în jurul orei 04:00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, dar și că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.

În acest context, a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 336 alin.2 și art. 335 alin.2 din Codul Penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2', se arată în comunicatul poliției.

Cântăreața a făcut primele declarații despre situația neplăcută în care se află. „Eu în momentul de față nu pot să vă dau nicio declarație. Îmi pare rău!', a spus Xonia pentru Spynews.ro.

Xonia-3-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse:

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete