Sora Danei Roba, detalii cutremurătoare despre starea de sănătate a acesteia: „Acum nu mai are o parte din craniu”

Dana Roba se află de două săptămâni în spital, după ce soțul ei a lovit-o de mai multe ori cu ciocanul în cap. Sora acesteia a făcut noi declarații despre starea Danei.

Cazul Danei Roba a șocat pe toată lume. Fosta iubită a lui Nicolae Guță este în spital de două săptămâni, iar medicii au fost rezervați în ceea ce privește starea ei de sănătate. Sora acesteia a făcut noi dezvăluiri despre Dana Roba, care va fi externată în zilele ce urmează.

„Când s-a întâmplat tragedia, Dana a primit în cap opt ciocane. Acum nu mai are o parte din craniu, în zona din față. Trebuie să i se facă reconstrucție în perioada care urmează, deci vă dați seama cât de riscantă este viața ei acum, ea poate muri în orice clipă. O să fie externată zilele acestea, medicii o să îi reducă și tratamentul.

Dana mai are nevoie de operații, pentru că ea încă mai are achii pe membranele de la creier. Ea acum vorbește, își amintește tot ce s-a întâmplat, dar medicii i-au dat tot timpul calmante să nu o afecteze acest lucru după operație.

Pentru că a încercat să se apere la cap, atunci când îi dădea cu ciocanul în cap, Dana a ținut mereu mâinile la cap, așa că și ele au fost foarte afectate, pentru că le are pe amândouă în ghips până la cot. Nu mai are nici păr în cap, nu mai are nici osul de la nas. E greu‘, a declarat, Lidia Roba, pentru Click!.

Dana RobaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

„A deschis ochii, s-a ridicat în fund și când a pus-o înapoi a vomat sânge. Ea vrea acasă, vrea să-și vadă fetele. A spus că vrea să se întoarcă să la fetițele ei să aibă grijă de ele. Este dorința ei cea mai mare. Cu siguranță, când ea va fi capabilă și când va decide vă va da toate detaliile despre ea. Momentan este tot în spital, are imunitatea scăzută și încercam să o protejăm cât putem de mult. Oricum rugăciunile voastre, ale noastre, au ținut-o în viață.

Dana are progrese, este conștientă și își amintește tot calvarul, tot ce i s-a întâmplat. Încă este sub tratamentul pe care l-a avut pana acum. A început să facă terapie la picioare în mod special. I-au fost scoase ghipsurile de la mână pentru a i se face raze. A avut practic zdrobite tendoanele și oasele de la mâni.

Vor medicii să vadă evoluția tendoanelor. Dacă oasele și tendoanele nu i s-au prins bine, va trebui operată', a dezvăluit o apropiată a Danei Roba pentru FANATIK.

Dana Roba a fost lovită cu ciocanul în cap de soț

Pe 5 iunie 2023, Dana Roba era transportată de urgență la spital, acolo unde doctorii au operat-o pe creier timp de 9 ore. Soțul, Daniel Balaciu, a lovit-o în repetate rânduri cu ciocanul, motivul fiind gelozia acestuia. Conform unor zvonuri, de multă vreme ei nu se mai înțelegeau, însă au rămas împreună pentru cele două fetițe pe care le au împreună.

„Este într-o comă ușoară, indusă prin analgosedare. Creierul trebuie să fie în repaos total după o asemenea traumă, după o operație de nouă ore. Din păcate, șansele ca pacienta să se recupereze total sunt infime. Este o minune și că mai este în viață. Ar fi o minune și dacă ar mai putea să meargă, să vorbească, să aibă o viață cât de cât normală. Șansele să rămână o legumă sunt uriașe. Asta din punct de vedere medical. Am văzut, însă, și minuni. Dumnezeu este Puternic.

Vom știi cu exactitate atunci când o vom trezi. Este important să nu se formeze un nou hematom, să nu existe vreo complicație. Loviturile primite au fost de o brutalitate ieșită din comun. Ea nu a mai fost conștientă încă de la prima lovitură de topor. Nu a suferit, nu a simțit durere, a leșinat după prima lovitură. Dacă medicii ar mai fi întârziat 3-4 minute, probabil că ar fi murit, au dezvăluit surse medicale, sub protecția anonimatului, pentru CANCAN.ro.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete