WOW! Keanu Reeves fotografiat în fundul gol pe plaja din Malibu

WOW! Keanu Reeves fotografiat în fundul gol pe plaja din Malibu

Sexy Keanu Reeves, gol și singur pe plaja din Malibu. Îți sună a scenă de film. Ei bine, lasă-mă să-ți spun că este mai mult de atât.

Keanu Reeves fotografiat în fundul gol pe plaja din Malibu.

Este o imagine din realitatea zilelor noastre, iar paparazzi americani au fost norocoși să o imortalizeze.

Pentru că a vrut să se bucure de apa caldă a oceanului, actorul de 55 de ani și-a luat motorul, casca și a plecat. Ajuns pe plaja din Malibu, a despachetat, s-a „îmbăiat', s-a schimbat și… ups… a fost fotografiat.

Serios vorbind îți spunem așa. Într-o clipă de neatenție, Keanu Reeves le-a arătat posteriorul fotografilor care erau la pândă, doar doar să surprindă ceva.

Crezând că este singur pe plajă, actorul a decis să-și schimbe slipul ud, acoperit doar cu un prosop. Totul s-a văzut și imortalizat. Să fim serioși! Reeves arată bine, încă!

„Era 7:45 dimineața. Nu mă așteptam să îi văd fundul lui Keanu Reeves la ora aia!', a mărturisit o persoană care l-ar fi văzut pe actor pe plajă, potrivit hype.my.

Despre Keanu Reeves se știe că este un personaj care adoră să petreacă mult timp singur. Nu o dată a fost văzut fie mâncând o înghețată pe bordură, fie servind sandvișuri în parc, doar el cu el. Atunci când își dorește compania pe stradă, în civilie – cum se spune – preferă să stea de vorbă cu oamenii străzii cărora obișnuiește să le dea și câte ceva de mâncare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete