Work from home: 6 device-uri de care ai nevoie

Lucrul de acasă s-a transformat din excepție într-un fapt obișnuit în pandemie. Oamenii au descoperit că pot munci la fel de bine sau chiar mai bine de la domiciliu, fără să petreacă ore pe drumuri ori pregătindu-se pentru serviciu. Datorită tehnologiei, ședințele, discuțiile cu clienții și colaborarea se pot face și de la distanță. Platformele online permit organizarea taskurilor într-un mod eficient și actualizarea lor în timp util. Totuși, munca de acasă necesită investiție în tehnologie, care poate fi suportată de companie sau de tine. Indiferent de situație, dacă vrei să-ți ușurezi sarcinile, ai nevoie de 6 device-uri.

  1. Tabletă

Spre deosebire de laptop sau PC, tableta poate fi transportată mai ușor. Dacă vrei să ieși în curte ca să lucrezi sau să mergi până la părinți, tableta îți poate asigura contactul cu colegii și accesul la diferite aplicații și site-uri utile pentru serviciu. Cu tableta Huawei poți utiliza mai multe aplicații simultan, lucru deosebit de util când trebuie să faci activități diferite. Tableta este utilă și atunci când ai nevoie de încă un monitor, de exemplu când ai două tabele care trebuie comparate. Plasarea lor în două ferestre diferite ale browserului încetinește lucrul. Poți folosi tableta pentru unul dintre tabele și monitorul PC-ului/laptopului pentru celălalt. 

  1. Laptop

Poate că preferi PC-ul ca instrument principal de lucru, dar laptopul este mai compact. Nu mai ai nevoie de un birou special, nu întinzi multe cabluri și te poți muta dintr-o cameră în alta. Mobilitatea este foarte utilă dacă ai copii, animale de companie sau dacă vrei să lucrezi dintr-o cameră care este mai răcoroasă sau mai luminoasă la anumite ore. În plus, laptopurile de ultimă generație fac față cu brio software-urilor solicitante.

  1. Hard-Drive extern

Dacă depozitezi multe fișiere pe dispozitivul tău, spațiul disponibil se micșorează rapid. Acest lucru se întâmplă rapid, în special atunci când folosești dispozitivul atât pentru datele profesionale, cât și personale. Hard-Drive-urile externe se pot dovedi foarte valoroase, pentru că îți oferă spațiu suplimentar generos, la costuri accesibile. Bineînțeles, există și posibilitatea de a folosi o memorie flash, dar la costuri și capacitate mai mică. Cu ajutorul dispozitivelor externe de stocare îți poți organiza datele corect și eficient.

  1. Set de căști

Când vine vorba de videoconferințe și apeluri, căștile sunt esențiale. Poți folosi microfonul și difuzorul laptopului, dar claritatea nu este aceeași. În plus, volumul ridicat poate deranja celelalte persoane din locuință sau vecinii. Un set de căști la preț accesibil, cu un microfon decent, sunt de ajuns pentru apeluri vocale ocazionale. Însă dacă activitatea ta presupune folosirea căștilor multe ore, atunci ai nevoie de unele performante și ergonomice. Dacă alegi căști wireless, ține cont de durata bateriei. 

  1. Webcam

Laptopurile au un webcam inclus, astfel că nu este nevoie să cumperi o cameră suplimentară. În schimb, utilizatorii de PC trebuie să-și cumpere una, mai ales dacă au ședințe video dese cu colegii, interacțiuni cu clienții sau dacă participă la traininguri sau webinarii. Dacă vrei să-ți iei o cameră bună, ține cont de rezoluție, unghiul de rotire și, dacă este echipată cu un microfon, de calitatea sunetului.

  1. Încărcător wireless pentru telefon

Este deranjant și obositor să ai casa plină de cabluri și să cauți o priză liberă pentru a-ți încărca telefonul. Cumpără-ți un încărcător fără fir, care se găsește în diferite modele, pentru majoritatea brandurilor de pe piață. În plus, prețurile sunt accesibile. Telefonul se încarcă fără grija ruperii firului sau a încurcării cu alte cabluri. Multe încărcătoare fără fir se pot folosi și cu alte dispozitive, ca ceasuri inteligente, tablete sau căști de tip earbuds.

Munca de acasă te ajută să economisești timp și să te simți confortabil. Cele 6 dispozitive de mai sus sunt necesare oricărei persoane care transformă locuința în spațiu de lucru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial