Will Smith în căsătoria sa cu Jada Smith: „Nu sugerez drumul nostru pentru nimeni”

Will Smith recunoaște că are o “căsătorie deschisă” cu soția sa Jada Pinkett după ce amândoi s-au simțit ‘mizerabili într-o relație monogamă.

“PUR ȘI SIMPLU, NU MERGEA…”

Actorul în vârstă de 53 de ani a vorbit sincer despre relația sa neconvențională cu soția sa, în ultimul număr al revistei GQ din America, mărturisind că „mariajul pentru noi nu poate fi o închisoare'.

Will Smith, care este căsătorit cu Jada de aproape 24 de ani, a explicat: „Jada nu a crezut niciodată în căsătoria convențională și tradițională. La ea în familie există aceste exemple de relații neconvenționale. Așa că a crescut într-un mediu care a fost foarte diferit de felul în care am crescut eu. Între noi au existat discuții nesfârșite despre, ce înseamnă relația perfectă. Care este modul ideal de a interacționa într-un cuplu?Și pentru că cea mai mare parte a relației noastre, am ales monogamia, ne gândim la monogamie ca fiind singura relație perfectă'.

„Ne-am acordat reciproc încredere și libertate, cu convingerea ca fiecare trebuie să-și găsească propria cale spre fericire și împlinire. Și căsătoria pentru noi nu poate fi o închisoare. Și nu sugerez prin asta că drumul nostru este ideal. Dar experiențele și libertățile pe care ni le-am acordat reciproc plus sprijinul necondiționat, pentru mine sunt cea mai înaltă definiție a iubirii. “

Will și Jada, în vârstă de 50 de ani, au recunoscut într-un interviu pe care l-au dat anul trecut că actrița a avut o aventură cu muzicianul August Alsina, care la acea vreme avea 25 de ani. Pe de altă parte actorul din Bad Boys a mărturisit că nu doar Jada avea relații extraconjugale, dar a refuzat să intre în detalii.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Căsătoria noastră nu funcționa', a spus Will și a adăugat: „Nu ne mai puteam preface. Amândoi ne simțeam mizerabil și în mod clar ceva trebuia să se schimbe'.

Anul trecut, cântărețul August, acum în vârstă de 29 de ani, a susținut că Will i-a dat permisiunea să aibă o aventură cu soția sa, Jada, după ce fiul lor, Jaden le-a făcut cunoștință părinților săi cu cântărețul,  în 2015.

În timp ce Jada și Will au negat inițial zvonurile cu privire la infidelitate, actrița a dezvăluit mai târziu că a avut o relație romantică cu August, când ea și Will s-au despărțit în secret în 2015.

Săptămâni mai târziu, cuplul a vorbit sincer despre starea relației lor într-un video pe care l-au postat pe Facebook.

Will a spus: „Nu eram sigur că voi mai vorbi vreodată cu tine. Faptul că îți vorbesc din nou este un miracol.

“Căsătoria nu este pentru cei slabi la suflet. Există anumite lucruri prin care trebuie să treci.”

Apoi a adăugat: „Sigur, îmi doresc ca totul să fie magie și minuni'.

Jada a mărturisit la rândul ei că a avut îndoieli dacă își pot reconstrui relația după despărțirea lor.

„Sunt fericită, pentru că , niciodată, niciodată, nu am crezut vreodată că ne vom reveni'.

De asemenea, perechea a vorbit deschis despre relația lui Jada cu August, menționând că a avut „un alt tip de relație' cu muzicianul.

„Am decis că ne vom despărți pentru o perioadă de timp și vom afla cum să ne facem fericiți unul pe celălalt și cum să mă fac fericit. Chiar am simțit că am putea trece peste tot.”

Foto: Hepta
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro